Bunkus slepkavības lietā apsūdzētajiem prasa bargus cietumsodus

Kriminālziņas
LETA 13:33, 30.09.2024 0

Rīgas pilsētas tiesā prokurors šodien tiesu debatēs lūdza maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā apsūdzētajiem piespriest bargus cietumsodus - sākot no 20 gadiem cietumā un beidzot ar mūža ieslodzījumu.

 
Foto: LETA

Par slepkavības izdarīšanu apsūdzētajam Krievijas pilsonim Viktoram Krivošejam lūgts piespriest mūža ieslodzījumu un probācijas uzraudzību uz trīs gadiem.

Par slepkavības pasūtīšanu apsūdzētajiem uzņēmējiem Aleksandram Babenko un Mihailam Uļmanam lūgts piespriest katram 20 gadus cietumā, probācijas uzraudzību uz trīs gadiem un mantas konfiskāciju.

Debates ir viens no noslēdzošajiem posmiem pirms tiesa dodas gatavot spriedumu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Eksperti: Latvijas autovadītāji var būt bīstami arī tad, ja viņi nedzer (+VIDEO)

Nogurums rada izkliedētu uzmanību, kas var novest pie bīstamām kļūdām.

Kriminālziņas Latgalē aizturēts autovadītājs teju četru promiļu reibumā un bez tiesībām

rešdien Latgalē aizturēts autovadītājs gandrīz četru promiļu reibumā un bez autovadītāja apliecības, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Atbalsta elektroniskās uzraudzības piemērošanu varmākam

Saeima ceturtdien otrajā lasījumā atbalstījusi grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz iespēju varmākam piemērot elektronisko uzraudzību.

Kriminālziņas Stājas spēkā notiesājošs spriedums par cilvēku sašaušanu skolas salidojumā

Senāta Krimināllietu departaments atteicis ierosināt kasācijas tiesvedību, un tādējādi stājās spēkā Vidzemes apgabaltiesas spriedums, ar kuru vīrietim par divu cilvēku sašaušanu skolas salidojuma laikā piespriesta brīvības atņemšana uz diviem gadiem un trīs mēnešiem ar probācijas uzraudzību uz vienu gadu.

Lasiet arī

Sabiedrība Bunkus slepkavības lietu turpinās iztiesāt nākamā gada sākumā

Administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības krimināllietu Rīgas pilsētas tiesā plāno turpināt skatīt 2024.gada 3.janvārī plkst.9.

Kriminālziņas Šodien turpinās pratināt lieciniekus Bunkus slepkavības lietā

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā ceturtdien plkst.9 plāno turpināt pratināt lieciniekus maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības krimināllietā, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Kriminālziņas Bunkus slepkavībā apsūdzētie vēlas piedalīties tiesas procesā klātienē

Administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības krimināllietā apsūdzētie vēlas piedalīties tiesas procesā klātienē.

Kriminālziņas Šodien sāk iztiesāt Bunkus slepkavības krimināllietu; apsūdzētas 3 personas

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.9 sāks skatīt maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības krimināllietu, kurā par slepkavības izdarīšanu sevišķi pastiprinošos apstākļos apsūdzētas trīs personas, liecina ieraksts tiesu kalendārā.