Krāpnieki mēģina iedzīvoties uz traģiskās avārijas rēķina

Kriminālziņas
LETA 11:41, 23.09.2024 0

Krāpnieki mēģini iedzīvoties uz četras dzīvības laupījušās traģiskās avārijas rēķina, informē Valsts policija.

 

Krāpnieki izmanto neseno traģisko ceļu satiksmes negadījumu Lizuma pagastā, kurā bojā gāja vairāki cilvēki. Viņi izplata aicinājumus ziedot naudu uz ārzemju banku kontiem.

Ja traģēdijas skartās ģimenes vai draugi patiešām vēlas vākt līdzekļus, svarīgi ir pārliecināties, ka to dara caur oficiālām un pārbaudītām ziedojumu platformām vai bankas kontiem, kas reāli viņiem pieder, uzsver policijā.

Pagājušajā nedēļā Gulbenes novada Lizuma pagastā avārijā gāja bojā četri pusaudži.

Sākotnējā informācija liecina, ka jaunietis, vadot transportlīdzekli "Audi", zaudēja kontroli pār transportlīdzekli, kā rezultātā tas avarēja un ietriecās kokā.

Negadījumā gāja bojā 2007.gadā dzimušais šoferis, kā arī trīs pasažieri - 2006.gadā dzimusi meitene, 2010.gadā dzimusi meitene, kā arī 2007.gadā dzimis puisis. Vēl viena pasažiere, kura dzimusi 2007.gadā, nogādāta medicīnas iestādē.

Ņemot vērā, ka autovadītājs bija nepilngadīgs, autovadītāja tiesību viņam nebija. Automašīnai bijusi derīga tehniskā apskate.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Līvānu novadā apgāžoties laivai, viens cilvēks gājis bojā, bet otrs izglābies

Ceturtdienas vakarā Līvānu novada Jersikas pagastā upē apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens paša spēkiem ticis uz salas, bet otrs gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Kriminālziņas Muita atklāj 10,4 miljonu nelegālu cigarešu kravu

Muitnieki septembra sākumā Liepājas ostā atklājuši 520 000 paciņu jeb 10,4 miljonus nelegālu cigarešu "Marlboro", kas bija noslēptas kādā kravas automašīnā, kas bija ceļā uz Vāciju, informē Valsts ieņēmumu dienests (VID).

Kriminālziņas Pārvadātājs no Latvijas centies ievest Lietuvā 74 kaķus no Baltkrievijas

Pārvadātājs no Latvijas, rupji pārkāpjot dzīvnieku pārvadāšanas prasības, Lietuvā no Baltkrievijas mēģinājis ievest 74 kaķus, ceturtdien paziņoja Lietuvas Valsts pārtikas un veterinārais dienests.

Kriminālziņas Gulbenes novadā avārijā gājuši bojā četri pusaudži

Gulbenes novadā aizvadītajā naktī avārijā gājuši bojā četri pusaudži, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē.

Lasiet arī

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Kriminālziņas Latvijas lielāko banku klientiem pirmajā pusgadā izkrāpti 9,452 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos sešos mēnešos izkrāpti kopumā 9,452 miljoni eiro, kas ir par 86,2% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Kriminālziņas Jūnijā par 17% sarucis telefonkrāpšanas gadījumu skaits

Jūnijā, salīdzinot ar maiju, par 17% sarucis telefonkrāpšanas gadījumu skaits un par 6% - investīciju krāpšanas gadījumu skaits, informē Finanšu nozares asociācija (FNA).

Kriminālziņas Eksperts: banku krāpnieki socializēšanos izmanto savā labā (+VIDEO)

Iedzīvotāji tiek uzrunāti individuāli, piedāvājot iespējas īsā laikā gūt peļņu ar kriptovalūtu tirdzniecību.