Jāņu naktī iedzīvotāji 20 reizes maldinājuši glābējus

Kriminālziņas
LETA 14:07, 24.06.2024 0

Jāņu naktī iedzīvotāji Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābējus 20 reizes maldinājuši, redzot dūmus vai liesmu atblāzmu no Jāņu ugunskuriem, informēja VUGD.

 
Foto: LETA

Vakar tika saņemti 40 maldinoši izsaukumi, no kuriem 20 bija saistīti ar to, ka iedzīvotājiem, redzot dūmus vai liesmu atblāzmu no Jāņu ugunskuriem, licies, ka izcēlies ugunsgrēks, tāpēc viņi izsaukuši ugunsdzēsējus glābējus.

Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka iedzīvotāji kurinājuši ugunskuru un apdraudējums nepastāv.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Latvijas finanšu iestāžu peļņa piecos mēnešos - 250,4 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos piecos mēnešos strādāja ar 250,4 miljonu eiro peļņu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Kriminālziņas Ceturtdien Latvijā noslīkuši divi cilvēki

Vakar glābēji no ūdenstilpēm Latvijā izcēluši divus bojāgājušos, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Krāpnieki turpina terorizēt iedzīvotājus: šogad izkrāpti jau 8,4 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos piecos mēnešos izkrāpti kopumā 8,432 miljoni eiro, kas ir par 94,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Lasiet arī

Kriminālziņas Kuldīgas novadā sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli

Kuldīgas novada Nīkrāces pagastā šonakt sadegušas trīs vieglās automašīnas un septiņi motocikli, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Pieļauj, ka nams Valmieras ielā dedzināts ļaunprātīgi

Nams Rīgā, Valmieras ielā, iespējams, ticis dedzināts ļaunprātīgi, jo namu tika plānots izsolīts un nedēļas laikā tas aizdedzies divreiz, vērtē Rīgas domes Dzīvojamo māju privatizācijas komisijā.

Kriminālziņas Ugunsgrēka dēļ satiksmei ierobežo Valmieras ielas posmu Rīgā

Rīgā, Valmieras ielā, šovakar deg neapsaimniekota divstāvu koka ēka, no kuras strauji izplatās liesmas, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Pasaule Varšavā izcēlies ugunsgrēks iepirkšanās centrā

Varšavā svētdien izcēlies ugunsgrēks lielā iepirkšanās centrā, un liesmas pārņēmušas 80% tā platības, paziņoja ugunsdzēsēji.