Piedeguša ēdiena dēļ Rīgā no piedūmotiem dzīvokļiem izglābti trīs cilvēki

Kriminālziņas
LETA 19:32, 23.06.2024 0

Sestdien piedeguša ēdiena dēļ Rīgā no piedūmotiem dzīvokļiem izglābti kopumā trīs cilvēki.

 
Foto: LETA

Sestdien ap plkst.10 ugunsdzēsēji devās uz Latgales ielu, kur no piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvokļa nāca dūmi. Iekļūstot dzīvoklī, glābēji konstatēja, ka uz plīts bez uzraudzības atstāts ēdiens un tas piededzis, radot sadūmojumu. Dzīvoklī atradās cilvēks, kuru ugunsdzēsēji izglāba no piedūmotās telpas.

Ap plkst.16 glābēji devās uz Dolomīta ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī arī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens. No piedūmotā dzīvokļa izglābts cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Savukārt ap plkst.21 VUGD saņēma izsaukumu uz Sergeja Eizenšteina ielu, kur deviņstāvu ēkā bija jūtams neliels piedūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka ēkas otrā stāva dzīvoklī deg bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. Dzīvoklī bezpalīdzīgā stāvoklī uz grīdas atradās cilvēks, kurš izglābts un nodots NMPD mediķiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Atbalsta elektroniskās uzraudzības piemērošanu varmākam

Saeima ceturtdien otrajā lasījumā atbalstījusi grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz iespēju varmākam piemērot elektronisko uzraudzību.

Kriminālziņas Stājas spēkā notiesājošs spriedums par cilvēku sašaušanu skolas salidojumā

Senāta Krimināllietu departaments atteicis ierosināt kasācijas tiesvedību, un tādējādi stājās spēkā Vidzemes apgabaltiesas spriedums, ar kuru vīrietim par divu cilvēku sašaušanu skolas salidojuma laikā piespriesta brīvības atņemšana uz diviem gadiem un trīs mēnešiem ar probācijas uzraudzību uz vienu gadu.

Kriminālziņas Speciālisti konsultē, kā pasargāt savu bankas kontu no krāpniekiem (+VIDEO)

Ir vērts piedomāt pie PIN kodu izveides – neveidojat tos kā sev nozīmīgus datumus.

Kriminālziņas Gada laikā no uzņēmumiem Latvijā izkrāpti vairāk nekā divi miljoni eiro

Laika posmā no 2023.gada 1.augusta līdz 2024.gada 1.augustam uzņēmumiem izkrāpti 2,3 miljoni eiro, informē Finanšu nozares asociācijas (FNA) pārstāvji, atsaucoties uz apkopotajiem datiem par krāpšanas gadījumu statistiku četrās lielākajās bankās, kad par upuri ir kļuvis uzņēmums.

Lasiet arī

Kriminālziņas Ugunsgrēkā Tukumā sadeguši atkritumi 800 kvadrātmetru platībā

Svētdien ugunsgrēkā atkritumu apsaimniekošanas sabiedrības "Piejūra" Tukuma šķirošanas laukumā sadeguši atkritumi 800 kvadrātmetru platībā, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Ugunsdzēsēji turpina darbu Ganību dambī degošajos angāros

Trešdien Ganību dambī notikušajā plašajā ugunsgrēkā deguši vairāki angāri, produkcija un iekārtas kopumā 1550 kvadrātmetru (m2) platībā, un šodien ugunsdzēsēji aizvien turpina darbu notikuma vietā.

Kriminālziņas Pagājušajā naktī dzēsts plašs ugunsgrēks Rīgā

Šonakt plaši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) spēki bija iesaistīti ugunsgrēka dzēšanā Jāņa Asara ielā, Rīgā, kur dega vairākas ēkas, kā arī pagalmā esošie transportlīdzekļi - vieglās automašīnas un motocikls.

Sabiedrība Policija izmeklē vairākus Jāņu nakts ugunsgrēkus Krustpils pagastā

Policijā sākts kriminālprocess par vairākiem ugunsgrēkiem, kas Jāņu naktī notikuši Krustpils pagastā.