Vecāķos aiztur lūriķi par sieviešu vērošanu tualetēs (VIDEO)

Kriminālziņas
LETA 16:30, 20.06.2024 0

Pie Vecāķu pludmales policija šonedēļ aizturējusi kādu lūriķi par sieviešu vērošanu caur biotualetēs izgrieztiem caurumiem, informē Rīgas pašvaldības policija (RPP).

 

Vīrieti, kurš aizdomīgi slapstās gar biotualetēm un steidzas pie tām, tiklīdz kāda sieviete iegāja tualetes kabīnē, videonovērošanas kamerās otrdienas, 18.jūnija, pēcpusdienā pamanīja RPP Drošības uz ūdens pārvaldes policisti, uzraugot drošību pludmalē.

Konstatēts, ka dažās tualešu kabīnēs bija izgriezti caurumi, pa kuriem pārkāpējs vēroja, kā sievietes nokārto dabiskās vajadzības. Likumsargi viņu aizturēja.

Vīrietis policistiem apgalvoja, ka viņam šo vietu esot parādījis draugs.

Par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas, vīrietim piemērots naudas sods 300 eiro apmērā.

Vienlaikus par notikušo informēta Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvalde.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Latvijas finanšu iestāžu peļņa piecos mēnešos - 250,4 miljoni eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, šogad pirmajos piecos mēnešos strādāja ar 250,4 miljonu eiro peļņu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Kriminālziņas Ceturtdien Latvijā noslīkuši divi cilvēki

Vakar glābēji no ūdenstilpēm Latvijā izcēluši divus bojāgājušos, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Kriminālziņas Krāpnieki turpina terorizēt iedzīvotājus: šogad izkrāpti jau 8,4 miljoni eiro

Latvijas četru lielāko banku klientiem, pašiem apstiprinot maksājumus, šogad pirmajos piecos mēnešos izkrāpti kopumā 8,432 miljoni eiro, kas ir par 94,3% vairāk nekā pērn attiecīgajā periodā, liecina Finanšu nozares asociācijas (FNA) publiskotie dati.

Kriminālziņas Aizvadītajā diennaktī noslīkuši četri cilvēki

Aizvadītajā diennaktī no ūdenstilpēm izcelti četri bojāgājušie, aģentūrai LETA pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Lasiet arī

Sabiedrība Policija aicina pieteikties pretterorisma vienībā «Omega» (VIDEO)

Valsts policijas (VP) pretterorisma vienība "Omega" aicina pieteikties pretendentus, kuri nākotnē sevi redz drosmīgā profesijā un vienības sastāvā.

Kriminālziņas Piektdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 13 cilvēki

Piektdien Latvijā reģistrēti 174 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, informēja Valsts policija.

Pasaule Nausēda: Mums ir informācija par jaunu sabotāžas aktu iespējamību

Lietuvas rīcībā ir informācija, ka varētu turpināties sabotāžas akti, ko īsteno Krievijas savervētas personas, otrdien paziņoja Lietuvas prezidents Gitans Nausēda, komentējot vairāku personu aizturēšanu Polijā aizdomās par sabotāžas aktiem šajā valstī un lielveikala "Ikea" dedzināšanu Viļņā.

Kriminālziņas Policija Stacijas laukumā šogad pastiprināti uzrauga sabiedrisko kārtību

Kopā šogad pārbaudītas jau 3800 personas un atrastas 25 meklēšanā izsludinātas personas.