Policija no piektdienas pastiprināti uzraudzīs ceļu satiksmes dalībniekus

Kriminālziņas
LETA 15:17, 20.06.2024 0

Valsts policija laikā no 21.jūnija līdz 25.jūnijam pastiprināti uzraudzīs ceļu satiksmes dalībniekus, kā arī rīkos pastiprinātas pārbaudes, lai kontrolētu vai vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā, informē policija.

 
Foto: LETA

Vienlaikus policija atgādināja, ka braukšana pie stūres reibumā apdraudot ne tikai savu, bet arī apkārtējo drošību un dzīvību.

Tāpat policija pievērsies uzmanību un kontrolēs kopējo satiksmes plūsmu, tāpēc likumsargi aicina vadītājus būt atbildīgiem gan par savu, gan mazāk aizsargāto satiksmes dalībnieku drošību.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Atbalsta elektroniskās uzraudzības piemērošanu varmākam

Saeima ceturtdien otrajā lasījumā atbalstījusi grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz iespēju varmākam piemērot elektronisko uzraudzību.

Kriminālziņas Stājas spēkā notiesājošs spriedums par cilvēku sašaušanu skolas salidojumā

Senāta Krimināllietu departaments atteicis ierosināt kasācijas tiesvedību, un tādējādi stājās spēkā Vidzemes apgabaltiesas spriedums, ar kuru vīrietim par divu cilvēku sašaušanu skolas salidojuma laikā piespriesta brīvības atņemšana uz diviem gadiem un trīs mēnešiem ar probācijas uzraudzību uz vienu gadu.

Kriminālziņas Speciālisti konsultē, kā pasargāt savu bankas kontu no krāpniekiem (+VIDEO)

Ir vērts piedomāt pie PIN kodu izveides – neveidojat tos kā sev nozīmīgus datumus.

Kriminālziņas Gada laikā no uzņēmumiem Latvijā izkrāpti vairāk nekā divi miljoni eiro

Laika posmā no 2023.gada 1.augusta līdz 2024.gada 1.augustam uzņēmumiem izkrāpti 2,3 miljoni eiro, informē Finanšu nozares asociācijas (FNA) pārstāvji, atsaucoties uz apkopotajiem datiem par krāpšanas gadījumu statistiku četrās lielākajās bankās, kad par upuri ir kļuvis uzņēmums.

Lasiet arī

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Kriminālziņas Valsts policija noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju

Rīga, 20.apr., LETA. Atļautā braukšanas ātruma kontroles maratona laikā Valsts policija piektdien ir noķērusi vairāk nekā pustūkstoti pārkāpēju, informēja Valsts policija.

Kriminālziņas Kravas auto avārijā uz Vidzemes šosejas gājis bojā cilvēks

Piektdien kravas automašīnas avārijā uz Vidzemes šosejas gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Kriminālziņas Šogad Lieldienu brīvdienās uz ceļiem saķerts mazāk dzērājšoferu nekā pērn

Šogad Lieldienu brīvdienās uz ceļiem saķerts mazāk dzērājšoferu nekā pērn, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" skaidroja Valsts policijas Reaģēšanas pārvaldes priekšnieks Juris Jančevskis.