Sadurta Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja

Kriminālziņas
VS.LV 22:24, 27.05.2024 0

Pagājušās nedēļas izskaņā uzbrukumā sadurta Daugavpils reģionālās slimnīcas vadītāja Inta Vaivode, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, vēsta Latvijas Televīzija.

 
Foto: LETA

Valsts policija apstiprina, ka uzbrukumus ir noticis un sadurta kāda amatpersona, bet uzbrukums neesot saistīts ar profesionālo darbību. Sīkāku informāciju par uzbrukuma apstākļiem un cietušo personu policija nesniedz.

Daugavpils reģionālās slimnīcas otrs valdes loceklis Edgars Labsvīrs uzsvēris, ka slimnīca pašlaik nekādus komentārus nesniegs.

Pēc LTV ziņotā, uzbrukums noticis piektdien, 24.maijā, un Vaivode pēc tam bijusi kritiskā stāvoklī ar vairākām brūcēm, taču pašlaik viņas veselības stāvoklis stabilizējies.

Vaivode slimnīcas priekšsēdētājas amatā stājās pērn rudenī, nomainot iepriekšējo vadītāju Grigoriju Semjonovu laikā, kad publiski tika stāstīts, ka slimnīca nonākusi finanšu grūtībās. Vaivode ir kandidējusi iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās no "Kristīgi demokrātiskās savienības" saraksta, taču domē neiekļuva.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Apsūdz vīrieti par sirmgalves slepkavību, aizdedzinot māju

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā par vīrietis apsūdzēts par svešas mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu, kas saistīta ar dedzināšanu lielā apmērā un tīšu prettiesisku personas nonāvēšanu.

Kriminālziņas Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret Latgales policistu par vardarbību pret aizturēto

Iekšējās drošības birojs (IDB) Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes (LRP) amatpersonu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, kas saistīta ar vardarbību, aģentūru LETA informēja IDB.

Kriminālziņas Latvieši un lietuvieši daudz iecietīgāki pret kontrabandu nekā igauņi

Latvijā un Lietuvā sabiedrība ir ievērojami tolerantāka pret kontrabandas preču iegādi nekā Igaunijā - turpat trešdaļa jeb 30% Latvijas un Lietuvas sabiedrības nenosoda kontrabandas preču iegādi, bet Igaunijā to nenosoda 20% respondentu, piektdien pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš, prezentējot maijā SKDS veikto iedzīvotāju attieksmes pētījumu.

Kriminālziņas Drošības eksperts: no bankas Latvijā mēģināja izkrāpt 4,3 miljonus EUR (+VIDEO)

Sadarbībā ar Valsts policiju finansisti ir izstrādājuši drošas rīcības kodeksu “Septiņi NĒ”.

Lasiet arī

Sabiedrība Veloceļu garums Daugavpilī sasniedz gandrīz 44 kilometrus

Veloceļu garums Daugavpilī pašlaik sasniedz 43,79 kilometrus, liecina pašvaldības publiskotā informācija.

Sabiedrība LTV: Daugavpils pilsētas svētkos uzdarbojušies okupācijas slavinātāji

Daugavpils pilsētas svētku laikā ar video starpniecību uzstājies arī krievu komiķis Denis Dorohovs, kurš iepriekš paudis atbalstu Krievijas agresijai Ukrainā, vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).

Kultūra Valstspilsēta Daugavpils veicina slāvu kultūras attīstību (+VIDEO)

Vietējās varas iestādes iesaista sabiedriskās organizācijas.

Sabiedrība Daugavpils lūdz neaizliegt preču iegādi no Krievijas

Daugavpils dome aizliegumā iepirkt Baltkrievijas un Krievijas preces, ko pašlaik skata parlamentārieši, aicina neiekļaut sabiedriskā transporta rezerves daļas, informēja pašvaldībā.