Par marihuānas glabāšanu vīrietim un sievietei piespriež trīs gadus cietumā

Kriminālziņas
LETA 19:40, 21.04.2024 0

urzemes rajona tiesa par marihuānas glabāšanu Dundagā kādam vīrietim un sievietei piespriedusi trīs gadus cietumā.

 
Foto: LETA

Vīrietis un sieviete tika apsūdzēti par to, ka viņi personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās realizācijas nolūkā neatļauti iegādājās un glabāja 94,4 gramus izžāvētas marihuānas.

Vīrietim tiesa piesprieda brīvības atņemšanu uz trīs gadiem un pieciem mēnešiem, bet sievietei uz trīs gadiem, piemērojot arī probācijas uzraudzību. Turklāt vīrietis tika saukts pie kriminālatbildības arī par narkotisko vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu bez realizācijas nolūka.

Saskaņā ar iegūtajiem pierādījumiem un apsūdzībā norādīto apsūdzētie realizācijas nolūkā neatļauti iegādājās iepriekš minētās narkotiskās vielas, kuras iepakotas polimēra maisiņos glabāja savā dzīvesvietā Dundagā, līdz tās atrada un izņēma Valsts policija.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Militāro mācību laikā gājis bojā NBS karavīrs

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā, gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, VS.LV informēja NBS.

Kriminālziņas Žurnāls: NA draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu

Nacionālajai apvienībai (NA) draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu un prasība atmaksāt aģitācijā pārtērētos 210 000 eiro, vēsta žurnāls "Ir".

Kriminālziņas Krievija izsludinājusi meklēšanā Jāni Vitenbergu

Krievijas Iekšlietu ministrija izsludinājusi meklēšanā Saeimas deputātu Jāni Vitenbergu (NA), Igaunijas bijušo Policijas un robežsardzes departamenta ģenerāldirektoru Elmāru Vaheru un kādreizējo ārlietu ministru Urmasu Reinsalu, kā arī vairākas citas esošās un bijušās amatpersonas no Baltijas valstīm un Polijas.

Kriminālziņas Slovākijas premjerministrs ievainots apšaudē (VIDEO)

Slovākijas mediji ziņo, ka premjerministrs Roberts Fico ticis ievainots apšaudē un nogādāts slimnīcā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Ņujorkas tiesa atceļ spriedumu Vainstīna lietā

Ņujorkas augstākā tiesa ceturtdien atcēla 2020.gadā pieņemto notiesājošo spriedumu kinoproducentam Hārvijam Vainstīnam par apsūdzībām dzimumnoziegumos un lika šo lietu izskatīt jaunā prāvā.

Sabiedrība Tiesu ekspertīžu iestāžu reformu piedāvā atlikt vai vispār apturēt

Tieslietu ministrija (TM) piedāvā tiesu ekspertīžu iestāžu reformu atlikt līdz 2027.gada beigām vai apturēt to vispār, jo atbildīgās ministrijas nespēj vienoties par risinājumiem, attiecīgi 2024.gadā neizdosies iekļauties termiņos un īstenot iepriekš plānotos uzdevumus, liecina TM sagatavotā prezentācija Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijai.

Kriminālziņas Apsūdz Latvijas pilsoni par došanos uz Ukrainu veikt diversijas aktu

Publiski pieejamais tiesas kalendārs liecina, ka apsūdzēts ir Ivans Tarabanovs un Rīgas pilsētas tiesa Mazā Nometņu ielā lietu plāno skatīt 7.jūnijā.

Kriminālziņas Piespriež gada cietumsodu vecākiem, kuru bērns saindējās ar metadonu

Kurzemes rajona tiesa diviem vecākiem, kuru bērns saindējās ar metadonu, piespriedusi cietumsodu uz vienu gadu.