Valkas novada Pašvaldības policijai par 55 500 eiro iegādājas jaunu auto

Kriminālziņas
VS.LV 18:54, 06.04.2024 0

Valkas novada Pašvaldības policijai par 55 500 eiro iegādāts jauns operatīvais transportlīdzeklis "Ford Transit Custom", informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis.

 

Jaunā automašīna ir aprīkota ar piecām sēdvietām un atsevišķi izbūvētu pagaidu aizturēšanas vietu. Transportlīdzeklis ir speciāli aprīkots un trafarēts atbilstoši Latvijas valsts standartam.

Automašīna pirkta no SIA "Inchcape Motors Latvia".

Jaunais operatīvais auto ir būtisks policijas materiāltehniskās bāzes papildinājums, un transportlīdzeklis jau nodots ikdienas darba pienākumu veikšanai, pauž pašvaldība.

Līdz šim Valkas novada Pašvaldības policijas rīcībā bija operatīvais transportlīdzeklis "Volkswagen Tiguan", kas tika ekspluatēts kopš 2014.gada. Laika gaitā šis transportlīdzeklis esot nolietojies, un tā tehniskā stāvokļa uzturēšanai bijis jāiegulda aizvien vairāk līdzekļu, informē Leitis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Militāro mācību laikā gājis bojā NBS karavīrs

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā, gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, VS.LV informēja NBS.

Kriminālziņas Žurnāls: NA draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu

Nacionālajai apvienībai (NA) draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu un prasība atmaksāt aģitācijā pārtērētos 210 000 eiro, vēsta žurnāls "Ir".

Kriminālziņas Krievija izsludinājusi meklēšanā Jāni Vitenbergu

Krievijas Iekšlietu ministrija izsludinājusi meklēšanā Saeimas deputātu Jāni Vitenbergu (NA), Igaunijas bijušo Policijas un robežsardzes departamenta ģenerāldirektoru Elmāru Vaheru un kādreizējo ārlietu ministru Urmasu Reinsalu, kā arī vairākas citas esošās un bijušās amatpersonas no Baltijas valstīm un Polijas.

Kriminālziņas Slovākijas premjerministrs ievainots apšaudē (VIDEO)

Slovākijas mediji ziņo, ka premjerministrs Roberts Fico ticis ievainots apšaudē un nogādāts slimnīcā.

Lasiet arī

Kriminālziņas Aiztur ārzemnieku par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem

Rīgā aizturēts ārzemnieks par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem, informē Valsts policija.

Kriminālziņas Par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs

Valsts policijai (VP) par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs, noskaidroja aģentūra LETA.

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.