Rīgas centrā pazudušais vīrietis atrasts miris Daugavā

Kriminālziņas
LETA 17:40, 26.03.2024 0

Bezvēsts prombūtnē esošais Roberts Miksons, kurš nedēļas nogalē pazuda pēc iziešanas no atpūtas vietas Vecrīgā, otrdien bez dzīvības pazīmēm izcelts no Daugavas Rīgā, informē Valsts policija (VP).

 
Foto: Valsts policija

VP svētdien izplatīja paziņojumu par to, ka meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1992.gadā dzimušo Miksonu. Vīrietis pēdējo reizi bija redzēts svētdienas rītā ap plkst.5 naktsklubā "Latvijas 1.Rokkafejnīca" Mārstaļu ielā, bet viņa tālākās gaitas nebija zināmas.

Pirmdienas vakarā policija, izplatot divu vīriešu attēlus, aicināja viņus atsaukties, lai tie varētu sniegt noderīgu informāciju Miksona meklēšanā. Vīrieši vēlāk paši sazinājās ar policiju.

Šodien policija informēja, ka vīrietis izcelts no Daugavas miris, un sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija neliecina par noziedzīgu nodarījumu.

Vienlaikus saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess, tiks veiktas ekspertīzes un izmeklēti precīzi notikušā apstākļi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Valsts policija 9.maijā aizturējusi 19 personas

Saistībā ar dažādiem pārkāpumiem Valsts policija (VP) 9.maijā aizturējusi 19 personas, aģentūrai LETA pavēstīja VP.

Kriminālziņas Jelgavā konflikta laikā nogalināts vīrietis

Jelgavā šonedēļ konflikta laikā nogalināts vīrietis, ziņo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Kriminālziņas Latgalē aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi

Latgalē trešdien par nelikumīgi valsts robežu šķērsojušu imigrantu pārvadāšanu aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi, informē Valsts robežsardze.

Kriminālziņas Līdz dienas vidum aizturēti seši 9.maija atzīmētāji

Ceturtdien līdz plkst.13 Valsts policija sākusi vairākus administratīvo pārkāpuma procesus, vienu kriminālprocesu un aizturējusi sešas personas saistībā ar 9.maija atzīmēšanu, informē Valsts policija.

Lasiet arī

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.