Jelgavā soda divus vadītājus par braukšanu lielā ātrumā (VIDEO)

Kriminālziņas
LETA 17:32, 28.12.2023 0

Jelgavā Valsts policija sodījusi divus vadītājus par braukšanu lielā ātrumā, aģentūru LETA informēja policija.

 
Foto: LETA

23.decembra vakarā Atmodas ielā policija pamanīja divus pretim braucošus transportlīdzekļus - "Audi" un "BMW", kas atļautā braukšanas ātruma 50 km/h vietā brauca ar gandrīz 140 km/h.

Likumsargi abiem vadītājiem lika apturēt automobiļus. Pārbaudot spēkratu vadītāju identitāti, likumsargi konstatēja, ka pie "Audi" stūres sēdies kāds 18 gadus vecs jaunietis, savukārt "BMW" spēkratu vadījusi kāda 19 gadus veca meitene.

Tāpat noskaidrots, ka abi jaunieši savstarpēji ir pazīstami un šo pārkāpumu veikuši saskaņoti. Par pārkāpumu sākts administratīvā pārkāpuma process un katram jaunietim piemērots naudas sods 540 eiro apmērā, kā arī transportlīdzekļa vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz gadu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.

Kriminālziņas Policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus

Valsts policija aizdomās par telefonkrāpšanām aizturējusi vairākus Ukrainas pilsoņus, kuri pildījuši kurjera lomu, aģentūru LETA informēja policija.

Kriminālziņas Par naida kurināšanu pret ukraiņiem piespriež gada un astoņu mēnešu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa Cēsīs mālpilietim, 1981.gadā dzimušajam Edgaram Romalam piespriedusi gada un astoņu mēnešu cietumsodu par kara nozieguma publisku slavināšanu un nacionālā naida pret ukraiņiem kurināšanu, raksta "Latvijas Avīze".

Kriminālziņas Okupācijas muzeja dedzināšanas lietā aizturētā sieviete nav iesaistīta noziegumā

Latvijas Okupācijas muzeja dedzināšanas krimināllietā sākotnēji aizturētā sieviete tomēr nav bijusi iesaistīta noziegumā, turklāt patreiz iegūtā informācija neliecina, ka muzeja dedzināšanā būtu veikta Krievijas specdienestu uzdevumā, ziņo prokuratūrā.

Lasiet arī

Pasaule ES vēlas pārtraukt nesodāmību par pārgalvīgu braukšanu citās dalībvalstīs

Ja autovadītāja tiesības atņemtas par smagiem ceļu satiksmes pārkāpumiem, piemēram, lielu ātruma pārsniegšanu vai braukšanu reibumā, tam jābūt spēkā visā ES, otrdien paziņoja EP deputāti. Tā informē EP Preses dienests.

Sabiedrība Aptur autovadītāju par braukšanas ātruma pārsniegšanu teju par 80 km/h

Trešdien Vidzemē policija apturējusi kādu automašīnas "Volvo" vadītāju par braukšanu ar ātrumu 169 kilometri stundā (km/h), atļauto braukšanas ātrumu pārsniedzot teju par 80 km/h.

Sabiedrība SM atbalsta tiesību atņemšanu par ātruma pārsniegšanu par 30 km/h

Satiksmes ministrija (SM) atbalsta Iekšlietu ministrijas rosināto priekšlikumu ieviest tiesību izmantošanas aizliegumu, pārsniedzot ātrumu par vairāk nekā 30 kilometriem stundā, šodien Ceļu satiksmes drošības padomes (CSDP) sēdē sacīja SM Sabiedriskā transporta pakalpojumu departamenta direktore Annija Novikova.

Sabiedrība Konceptuāli atbalstīts! Sods ātruma pārsniedzējiem varēs sasniegt pat 2000 eiro

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja "Jaunās vienotības" (JV) deputātu rosinātos grozījumus Ceļu satiksmes likumā, kas paredz lielākus sodus par ātruma pārsniegšanu.