Annas Jansones meklēšanas pasākumi turpinās. Kādi ir rezultāti?

Kriminālziņas
LETA 17:41, 27.11.2023 0

Atbilstoši laikapstākļiem Annas Jansones meklēšanas pasākumi turpinās arī iespējamā pazušanas vietā, bet vienlaikus tiek īstenotas arī citas meklēšanas darbības, tostarp dažādas informācijas pārbaudes, ziņo Valsts policijā.

 
Foto: Valsts policija

Patlaban policija kopā ar kolēģiem no citiem dienestiem, kā arī ar brīvprātīgajiem, tostarp brīvprātīgo biedrībām, turpina Jansones meklēšanu. Atbilstoši laikapstākļiem meklēšanas pasākumi turpinās arī iespējamajā pazušanas vietā, vienlaikus tiek īstenotas arī citas meklēšanas darbības, tostarp dažādas informācijas pārbaudes.

Turpinās arī izmeklēšana kriminālprocesā, un tiek gaidīti ekspertīžu rezultāti.

Jansones dzīvesbiedrs tviterī vakar paziņojis, ka svētdien veikta, iespējams, šī gada pēdējā meklēšanu mežā. "Kamēr sniega sega nekusīs, meklēt mežā vairs nav jēgas - katrā kvadrātmetrā jābīda sniegs, lai ko redzētu. Un arī tad nav droši, ka pamanīts ir viss," norādījis vīrietis.

Novembra sākumā policija paziņoja, ka, turpinot meklēt pazudušo Jansoni, kuras četrus mēnešus vecā meita bez dzīvības pazīmēm tika atrasta mežā novietotā automašīnā, policija aicina ziņot par Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē redzētām antifrīza pudelēm.

VP aicināja iedzīvotājus, kuri dodas uz meža masīvu Jelgavas novada Valgundes pagastā, Lielā Ķemeru tīreļa purva apkaimē, pie šosejas P101, starp Liepājas šoseju un Ventspils šoseju, pievērst uzmanību, vai šajā vietā neatrodas viena litra tilpuma antifrīza pudeles baltā krāsā.

Iepriekš tika noskaidrots, ka pirms pazušanas Jansone šādu pudeli iegādājusies un, iespējams, tā bijusi viņai līdzi.

1989.gadā dzimusī Jansone ar šogad pasaulē nākušo meitu Luīzi Evertovsku 1.novembra rītā ap plkst.9 izgāja no savas dzīves vietas Rīgā, Pētersalas ielā.

2.novembrī, turpinot meklēšanas pasākumus, meža masīvā Jelgavas novadā, Valgundes pagastā policijas darbinieki atrada viņas nomas automašīnu "Toyota Corolla", kuras salonā atradās miris minētais zīdainis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Valsts policija 9.maijā aizturējusi 19 personas

Saistībā ar dažādiem pārkāpumiem Valsts policija (VP) 9.maijā aizturējusi 19 personas, aģentūrai LETA pavēstīja VP.

Kriminālziņas Jelgavā konflikta laikā nogalināts vīrietis

Jelgavā šonedēļ konflikta laikā nogalināts vīrietis, ziņo Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Kriminālziņas Latgalē aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi

Latgalē trešdien par nelikumīgi valsts robežu šķērsojušu imigrantu pārvadāšanu aizturēti pieci Šrilankas pilsoņi, informē Valsts robežsardze.

Kriminālziņas Līdz dienas vidum aizturēti seši 9.maija atzīmētāji

Ceturtdien līdz plkst.13 Valsts policija sākusi vairākus administratīvo pārkāpuma procesus, vienu kriminālprocesu un aizturējusi sešas personas saistībā ar 9.maija atzīmēšanu, informē Valsts policija.

Lasiet arī

Pasaule Apšaudē ASV nogalināti trīs policisti

ASV Ziemeļkarolīnas štatā pirmdien likumsargiem cenšoties veikt aizturēšanu, izraisījusies apšaude, un tās gaitā trīs policisti nogalināti un pieci ievainoti, pavēstīja amatpersonas.

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas «Biju vienā Rīgas policijas iecirknī un man radās jautājums...»‎ (+VIDEO)

Premjera partija nevar uzturēt kārtību tiesībsargājošo iestāžu darbā.

Sabiedrība Valsts policijas priekšniekam piešķirs ģenerāļa pakāpi

Valdība drīzumā plāno lemt par ģenerāļa pakāpes piešķiršanu Valsts policijas (VP) priekšniekam Armandam Rukam, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotais rīkojuma projekts.