Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrēti 182 ceļu satiksmes negadījumi

Kriminālziņas
VS.LV 12:40, 25.11.2023 0

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrēti kopumā 182 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietusi 21 persona un divas gājušas bojā, informēja Valsts policijā.

 

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti kopumā 89 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši četri cilvēki un viens gājis bojā.

Vidzemes reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti 32 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki, tostarp viens gājējs, kā arī viens cilvēks gājis bojā.

Kurzemē reģistrēti 28 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis viens cilvēks, Latgalē fiksēti 19 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis viens cilvēks, bet Zemgalē bijuši 14 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gan nav bijis cietušo.

LETA jau vēstīja, ka piektdien, 24.novembrī, ceļu satiksmes negadījumos gāja bojā divi cilvēki.

Tostarp ap plkst.11.20 Rīgā uz Salu tilta nobrauktuves uz Krasta ielu automašīnas "Opel Astra" vadītājs nobrauca no brauktuves un uzbrauca šķērslim. Vadītājs gāja bojā notikuma vietā. Par notikušos ir sākts kriminālprocess un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Savukārt ap plkst.13.40 Smiltenes novada Brantu pagasta uz autoceļa Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža, 11. kilometrā kravas automašīnas "Volvo" vadītājs netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa braucamās daļas un transportlīdzeklis apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona un divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē. Par notikušos ir sākts kriminālprocess un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 31 cietušais un viens bojā gājušais

Ceturtdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvis 31 cilvēks, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kriminālziņas Aiztur divas personas aizdomās par informācijas vākšanu un nodošanu Krievijai

Šā gada 13. maijā Valsts drošības dienests (VDD) aizturēja divas personas aizdomās par neizpaužamu ziņu vākšanu nolūkā tās nodot Krievijas specdienestiem, ziņo VDD.

Kriminālziņas Militāro mācību laikā gājis bojā NBS karavīrs

Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumā militāro mācību laikā, gūstot ar dzīvību nesavienojamas traumas, miris Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīrs, VS.LV informēja NBS.

Kriminālziņas Žurnāls: NA draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu

Nacionālajai apvienībai (NA) draud valsts finansējuma zaudēšana uz gadu un prasība atmaksāt aģitācijā pārtērētos 210 000 eiro, vēsta žurnāls "Ir".

Lasiet arī

Kriminālziņas Kravas auto avārijā uz Vidzemes šosejas gājis bojā cilvēks

Piektdien kravas automašīnas avārijā uz Vidzemes šosejas gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Sabiedrība Vērtē skābekļa masku nodalījuma atvēršanos «airBaltic» reisā

Civilās aviācijas aģentūra (CAA) vērtē skābekļa masku paneļa atvēršanos Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" reisā no Helsinkiem uz Rīgu, liecina aģentūras publiskotā informācija tviterī.

Kriminālziņas Aptauja: Latvijā 24% auto īpašnieku iekļuvuši satiksmes negadījumā

Latvijā pēdējo trīs gadu laikā 24% auto īpašnieku ir iekļuvuši ceļu satiksmes negadījumā, bet 4% auto īpašnieku pieredzējuši vairākus negadījumus, informēja banka pārstāvji.

Sabiedrība Rīgā plāno demontēt sagruvušo graustu Pētersalas ielā

Divu līdz trīs nedēļu laikā Rīgā plāno demontēt sagruvušo graustu Pētersalas ielā 6, ziņo Rīgas dome.