Šausmas Salaspilī: Piedegot ēdienam, cietis cilvēks

Kriminālziņas
VS.LV 09:42, 24.05.2023 0

Salaspilī otrdien, piedegot ēdienam, cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

 
Foto: LETA

Otrdien saņemts izsaukums uz Salaspili, kur vienstāva dzīvojamā mājā dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Pirms VUGD ierašanās no mājas paša spēkiem evakuējās viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

Otrdien VUGD saņēma izsaukumu arī uz Madonu, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī bija izveidojies piedūmojums no bojātas apkures ierīces. Ugunsdzēsēji no dzīvokļa izglāba vienu cilvēku.

Tāpat vakar glābēji devās uz Atbrīvošanas aleju Rēzeknē, kur divstāvu ražošanas ēkas pirmajā stāvā dega skaidas un transportieris 720 kvadrātmetru platībā un blakus esošās ēkas jumta skaidu slānis desmit kvadrātmetru platībā. Aptuveni astoņu stundu laikā šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 58 izsaukumus - 35 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā septiņus uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu un trīs uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet desmit izsaukumi bija maldinājumi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Avārijā Olaines novadā gājis bojā cilvēks

Pagājušajā diennaktī avārijā Olaines novada Grēnēs gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Kriminālziņas Aiztur ārzemnieku par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem

Rīgā aizturēts ārzemnieks par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem, informē Valsts policija.

Kriminālziņas KNAB: Pieaug iedzīvotāju izpratne par trauksmes celšanu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizvien biežāk saņem saturiski kvalitatīvus ziņojumus, kuros iedzīvotāji informē par iespējamām darba vietās novērotajām pretlikumībām, kas norāda uz iedzīvotāju izpratnes palielināšanos par Trauksmes celšanas likuma mērķi un trauksmes cēlēja ziņojuma būtību, aģentūrai LETA pavēstīja KNAB pārstāvji.

Kriminālziņas Par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs

Valsts policijai (VP) par aptuveni 25 000 eiro saremontēts Latvijā vienīgais ūdensmetējs, noskaidroja aģentūra LETA.

Lasiet arī

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Pasaule Par Londonas mēru atkārtoti ievēlēts Sadiks Hans

Londonas mēra amatā atkārtoti ievēlēts līdzšinējais pilsētas galva Sadiks Hans no parlamenta opozīcijā esošās Leiboristu partijas, liecina pēc visu balsu saskaitīšanas publiskotie vēlēšanu rezultāti.

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.