Aiztur divus jauniešus par automašīnu spoguļu bojāšanu Āgenskalnā

Kriminālziņas
LETA 22:01, 04.02.2023 0

Pagājušajā nedēļā Valsts policija aizturējusi divus jauniešus par astoņu automašīnu spoguļu bojāšanu Rīgā, Āgenskalnā, informē policija.

 

Aculiecinieki bija ziņojuši policijai par diviem jauniešiem, kuri vairākām automašīnām bojā spoguļus. Likumsargi nekavējoties reaģēja, apsekoja teritoriju un, vadoties pēc aculiecinieku sniegtajām pazīmēm, aizturēja abus iespējamos vaininiekus.

Kopumā 2006. un 2007.gadā dzimušie jaunieši sabojāja spoguļus astoņām automašīnām, kuras bija novietotas stāvēšanai Āgenskalna mikrorajonā.

Abi iespējamie vaininieki jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par sienu apzīmēšanu un konfliktsituāciju ar vienaudzi.

Policijā sākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana līdz diviem gadiem, sabiedriskais darbs vai naudas sods.

Patlaban kriminālprocesā tiek skaidrots nodarītais materiālais zaudējums cietušajiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.

Kriminālziņas 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību piespriež desmit gadus cietumā

Kurzemes rajona tiesa kādam 83 gadus vecam mācītājam par seksuālu vardarbību pret piecām meitenēm Talsu novadā piespriedusi desmit gadus cietumā.

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Lasiet arī

Ekonomika Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā par ES naudu tiks pārbūvēts polderis

Kopējā pasākumam atvēlētā summa ir 32,9 miljoni eiro no Atveseļošanas fonda un 6,9 miljoni eiro no Latvijas valsts budžeta.

Kriminālziņas Avārijā Olaines novadā gājis bojā cilvēks

Pagājušajā diennaktī avārijā Olaines novada Grēnēs gājis bojā cilvēks, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Pasaule Kemerons: Ukrainai ir tiesības izmantot britu ieročus uzbrukumiem Krievijā

Ukrainai ir tiesības veikt triecienus mērķiem Krievijas teritorijā ar ieročiem, kas saņemti no Lielbritānijas, ceturtdien vizītes gaitā Kijivā apliecināja Lielbritānijas ārlietu ministrs Deivids Kemerons.

Sabiedrība Vīķe-Freiberga: Vēl neesam paspējuši novākt visas vecās impērijas drupas

Latvijā vēl neesam paspējuši novākt visās vecās impērijas drupas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica bijusī Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga.