Par vienaudzes slepkavību Carnikavā pret vīrieti sāks kriminālvajāšanu

Kriminālziņas
VS.LV 21:01, 29.11.2022 0

Valsts policija rosinājusi prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret jaunieti par vienaudzes slepkavību Carnikavā, informēja policija.

 
Foto: Valsts policija

2022.gada 27.jūnijā Valsts policijā tika saņemta informācija par to, ka no iepriekšējā vakara bezvēsts prombūtnē atrodas kāda 2003.gadā dzimusi sieviete, kura pēdējo reizi redzēta 26.jūnijā Carnikavā kopā ar savu paziņu - 2004.gadā dzimušu vīrieti.

Policija nekavējoties sāka saņemtās informācijas pārbaudi un sievietes meklēšanas pasākumus. Tās pašas dienas pievakarē Carnikavā, meža masīvā likumsargi atrada bezvēsts prombūtnē esošās sievietes līķi ar acīmredzamām vardarbīgas nāves pazīmēm.

Vienlaikus tajā pašā dienā policijas rīcībā nonāca informācija, ka bezvēsts prombūtnē esošās sievietes paziņa atrodas Rīgā, uz kādas daudzdzīvokļu mājas jumta un, iespējams, vēlas izdarīt pašnāvību.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās operatīvie dienesti, lai novērstu pašnāvību. Veiksmīgas sadarbības rezultātā jaunais vīrietis tika aizturēts turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Izmeklēšanas laikā vīrietis tika atzīts par aizdomās turēto kriminālprocesā. Tika noskaidrots, ka iespējamais vainīgais vīrietis bijis bojāgājušajai sievietei iepriekš pazīstams un noziegums, visticamāk, izdarīts personīgu motīvu dēļ.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Par kukuļa piedāvāšanu robežsargam aiztur Krievijas pilsoni

Piektdien Grebņevas robežkontroles punktā robežsargi aizturēts Krievijas pilsonis, kurš robežsargam mēģinājis dot kukuli 30 eiro apmērā, aģentūtu LETA informēja Valsts robežsardzē.

Kriminālziņas Par uzbrukumu policijas darbiniekam piespriež vienu gadu cietumā

Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments 25.aprīlī atstājis negrozītu apgabaltiesas lēmumu daļā, ar kuru persona notiesāta par uzbrukumu varas pārstāvim sakarā ar tā likumisku dienesta darbību, piespriežot brīvības atņemšanu uz vienu gadu.

Kriminālziņas Apcietina vīrieti par Krievijas kara noziegumu atbalstīšanu TikTok videouzrunās

Valsts drošības dienests (VDD) pagājušajā nedēļā aizturējis kādu vīrieti aizdomās par Krievijas kara pret Ukrainu publisku attaisnošanu, kā arī darbību, kas dienesta vērtējumā vērsta uz nacionālā un etniskā naida un nesaticības izraisīšanu sabiedrībā.

Kriminālziņas Ceļu satiksmes negadījumos cietuši 11 cilvēki

Ceļu satiksmes negadījumos pagājušajā diennaktī cietuši 11 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Lasiet arī

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Veselība Latvijas onkoloģe iestājas par sieviešu vakcināciju pret vēzi (+VIDEO)

Šogad ir pēdējais gads, kad darbojas līdzšinējais “Veselības aprūpes pakalpojumu onkoloģijas jomā uzlabošanas plāns".

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.