Sestdien pēc dzestras nakts gaidāma mēreni silta diena

Interesanti fakti
VS.LV 18:30, 14.06.2024 0

Naktī uz sestdienu gaisa temperatūra Latvijā noslīdēs līdz +5..+10 grādiem, prognozē sinoptiķi.

 
Foto: LETA

Mākoņu daudzums būs neliels un mainīgs, vietām veidosies migla. Nokrišņi pārsvarā nav gaidāmi, arī vēja praktiski nebūs.

Dienā saule mīsies ar mākoņiem, no lielākajiem gubu mākoņiem atsevišķās vietās var uzlīt. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra sasniegs +18..+23 grādus.

Rīgā 15.jūnijā sauli brīžiem aizsegs mākoņi, nokrišņi nav gaidāmi. Saglabāsies lēns vējš. Gaisa temperatūra saullēktā svārstīsies ap +10 grādiem, piepilsētā tā būs +7..+9 grādi. Pēcpusdienā gaiss iesils līdz +21..+22 grādiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Svētdiena aizritēs bez lietus

Diennakts gaišās stundas aizritēs bez lietus, un debesis brīžiem skaidrosies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Interesanti fakti Saeimā būs jauns Administrācijas juridiskais direktors

Saeima ir izsludinājusi konkursu uz Administrācijas juridiskā direktora amatu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Interesanti fakti Kurzemes Rucāva kļūs par sēņotāju centru (+VIDEO)

Latvijas Mikologu biedrība sāks apzināt līdz mūsdienām saglabāto un ar sēnēm saistīto nemateriālo kultūras mantojumu.

Interesanti fakti «X» atjauninājums ļauj apiet platformas aizliegumu Brazilijā

Īlona Maska sociālo mediju platforma "X" ir veikusi automātisku atjauninājumu tālruņu lietotnēs, kas ļauj apiet šīs platformas aizliegumu Brazīlijā, trešdien paziņoja Brazīlijas interneta pakalpojumu sniedzēju asociācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Ceturtdien izklīdīs migla un spīdēs saule

Ceturtdien Latvijas lielākajā daļā migla izklīdīs rīta stundās, vietām tā var saglabāties līdz dienas vidum, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Nedēļas nogalē iespējams meteoroloģiskā rudens sākums

Gaisa temperatūrai pakāpeniski pazeminoties, šīs nedēļas nogalē Latvijā, iespējams, sāksies ne tikai astronomiskais, bet arī meteoroloģiskais rudens.

Sabiedrība Trešdien vietām valstī gaiss iesils līdz +25 grādiem

Trešdien maksimālā gaisa temperatūra Latvijā gaidāma no +17..+20 grādiem daļā piekrastes līdz +25 grādiem vietām valsts austrumu, centrālajos un dienvidu novados, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Daļā peldvietu ūdens temperatūra saglabājas tuvu 20 grādiem

Lielākajā daļā Latvijas upju un ezeru ūdens temperatūra ir 15..20 grādi, siltākais ūdens saglabājas ezeros un Pļaviņu ūdenskrātuvē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.