Sestdien Jūrmalciems gaida ciemiņus (+VIDEO)

Kurzemes piekraste parādīsies visā savā pavasara krāšņumā.

 

Sestdien, 20. aprīlī, no pulksten 12 pie tīklu mājas “Piestātne” Jūrmalciemā norisināsies ikgadējie “Reņģu svētki”, kuros ikviens aicināts nogaršot un iegādāties reņģes visdažādākās interpretācijās, kā arī baudīt svētku aktivitātes un pasākumus kopā ar ģimeni, vēsta Dienvidkurzemes novada sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Elbere.

Svētki norisināsies jau septīto reizi un arī šogad apmeklētājiem būs iespēja ne tikai baudīt svētku vaininieku – reņģi, bet arī piedalīties citās aktivitātes. Svētku laikā norisināsies meistarklase “Vienā Laivā”, kuras laikā vietējie Liepājas ražotāju pavāri ļaus baudīt ierastos ēdienus neierastās garšās, bērni kopā ar Nīcas Jauniešu centra jauniešiem veidos un laidīs gaisā pūķus, bet biedrība “Valgums” apmeklētājus cienās ar gardu zivju zupu un tikko ceptām reņģēm.

Par svētku muzikālo noformējumu parūpēsies mūziķe un dziesminiece Zanda Štrausa, Nīcas vidusskolas vokālais ansamblis Justīnes Siksnas vadībā un Mārcis Grīnbarts. Dienas garumā norisināsies arī mājražotāju un amatnieku tirdziņš.

“Ir klāt pavasaris – laikapstākļi paliek siltāki un saulaināki, daba un jūras dzīve mostas, un tas nozīmē, tīklu mājai klāt šī gada sezonas pirmais pasākums. Baudīsim, gardus ēdienus, izklaidēsimies un vienkārši pabūsim kopā,” uz svētkiem aicina tīklu mājas “Piestātne” komanda.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Masks prezentē robotaksi un sola to ieviest līdz 2027.gadam

Tehnoloģiju magnāts miljardieris Īlons Masks ceturtdien prezentēji pašbraucošu robotaksi, prognozējot, ka tas būs pieejams lietotājiem līdz 2027.gadam.

Interesanti fakti 18 gadus vecs nepālietis kļūst par jaunāko, kas iekarojis visas 8000 m virsotnes

Vien 18 gadus vecais nepālietis Nima Rindži Šerpa trešdien kļuva par jaunāko alpīnistu, kurš sasniedzis visas 14 pasaules 8000 metru un augstākas smailes.

Interesanti fakti Rīgas Porcelāna muzejā ikviens var apgūt seno amatu prasmi (+VIDEO)

Dekols ir dekorēšanas materiāls - uzlīme jeb līmpapīrs, kas apdrukāts ar keramikas krāsu.

Interesanti fakti ASV tiesa liek «Google» atvērt «Play Store» citiem veikaliem

ASV tiesa uzdevusi tehnoloģiju kompānijai "Google" atvērt savu "Android" lietotņu veikalu "Play Store" citiem veikaliem.

Lasiet arī