Streika dēļ slēgts Eifeļa tornis

Interesanti fakti
LETA 20:35, 19.02.2024 0

Darbinieku streika dēļ pirmdien Parīzē nestrādā Eifeļa tornis, paziņojis torņa operators SETE.

 

Streiku darbinieki rīko, lai protestētu pret pašreizējo Eifeļa torņa pārvaldīšanas stilu, un streiks varētu arī tikt pagarināts.

Šis pēdējo divu mēnešu laikā ir jau otrs Eifeļa torņa darbinieku streiks.

Arodbiedrības kritizē SETE par tā izstrādāto biznesa modeli, kas, viņuprāt, ir balstīts uz pārmērīgām gaidāmo torņa apmeklētāju aplēsēm un neatbilstoši novērtētām izmaksām.

Eifeļa torni ik gadu apmeklē gandrīz septiņi miljoni cilvēku.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Latvijas zinatnieki mūziķiem palīgā liek mākslīgo intelektu (+VIDEO)

Ikdienas darbā produkts dziedātājiem paver nebijušas iespējas pārveidot balsi ne tikai solo izpildījumam, bet arī veidot duetus.

Interesanti fakti Latvijā vērojama ziemeļblāzma

Teju visā Latvijā naktī uz sestdienu redzama ziemeļblāzma, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Astoņās diennaktīs brīvprātīgie izglābuši vairāk nekā 1 200 krupju

Lai arī šogad abinieku migrācija uzsākās netipiski agri, Dabas aizsardzības pārvaldes (pārvalde) kampaņā “Misija-KRUPIS. Izglāb princi!” iesaistījās 149 brīvprātīgie, informēja VS.LV Ilze Reinika, Dabas aizsardzības pārvaldes vecākā komunikācijas speciāliste.

Interesanti fakti Izsolē valsts obligācijas pārdotas 50 miljonu eiro apmērā

Konkurējošajā izsolē piektdien pārdotas iepriekš starptautiskajos tirgos emitētās valsts obligācijas 50 miljonu eiro apmērā, liecina biržas "Nasdaq Riga" sniegtā informācija.

Lasiet arī

Pasaule Francija paaugstina terorisma trauksmes līmeni līdz visaugstākajam

Pēc terorakta Piemaskavas koncertzālē Francija paaugstinājusi terorisma trauksmes līmeni līdz visaugstākajam, svētdien paziņojis Francijas premjerministrs Gabriels Atāls.

Pasaule Francijā interneta gigantam «Google» noteica 250 miljonu eiro naudassodu

Francijas konkurences regulators trešdien interneta gigantam "Google" noteica 250 miljonu eiro naudassodu par nespēju ievērot nosacījumus attiecībā uz samaksu mediju uzņēmumiem par to satura izmantošanu.

Sports Francijas vilcienā nozagti Parīzes Olimpisko spēļu apsardzes plāni

Vilcienā Francijā ir nozagta soma, kurā bija dators un divas USB atmiņas kartes ar policijas plāniem Parīzes Olimpisko spēļu apsardzei, otrdien pavēstīja ziņu avoti policijā.

Pasaule Eifeļa tornis atkal atvērts apmeklētājiem pēc sešu dienu pauzes

Eifeļa tornis svētdien atkal tika atvērts apmeklētājiem pēc sešu dienu pauzes, jo streikojošie darbinieki pieprasīja uzlabot vēsturiskā pieminekļa uzturēšanu un paaugstināt algas.