Nakts būs apmākusies un daudzviet gaidāms sniegs

Interesanti fakti
VS.LV 16:31, 10.02.2024 0

Nakts būs apmākusies un daudzviet gaidāms sniegs, kā arī atkala - uz ceļiem un citām virsmām veidosies apledojums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes.

 

LVĢMC brīdina, ka vietām atkala būs stipra.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra gaidāma -1…-6 grādi, bet ziemeļaustrumu rajonos -6…-8 grādu robežās.

Rīgā nakts būs mākoņaina un gaidāms sniegs, kā arī atkala - uz ielām, ietvēm un citām virsmām veidosies apledojums, brīdina LVĢMC. Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs -2…-3 grādi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Masks prezentē robotaksi un sola to ieviest līdz 2027.gadam

Tehnoloģiju magnāts miljardieris Īlons Masks ceturtdien prezentēji pašbraucošu robotaksi, prognozējot, ka tas būs pieejams lietotājiem līdz 2027.gadam.

Interesanti fakti 18 gadus vecs nepālietis kļūst par jaunāko, kas iekarojis visas 8000 m virsotnes

Vien 18 gadus vecais nepālietis Nima Rindži Šerpa trešdien kļuva par jaunāko alpīnistu, kurš sasniedzis visas 14 pasaules 8000 metru un augstākas smailes.

Interesanti fakti Rīgas Porcelāna muzejā ikviens var apgūt seno amatu prasmi (+VIDEO)

Dekols ir dekorēšanas materiāls - uzlīme jeb līmpapīrs, kas apdrukāts ar keramikas krāsu.

Interesanti fakti ASV tiesa liek «Google» atvērt «Play Store» citiem veikaliem

ASV tiesa uzdevusi tehnoloģiju kompānijai "Google" atvērt savu "Android" lietotņu veikalu "Play Store" citiem veikaliem.

Lasiet arī

Sabiedrība Nedēļas pirmā diena būs mākoņaina, vietām iespējams lietus

Jaunās nedēļas pirmā diena būs mākoņaina, un vietām iespējams lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Nedēļas pēdējā darba diena būs pelēcīga un lietaina

Šīs nedēļas pēdējā darba dienā Latvijā valdīs pelēcīgi un lietaini laika apstākļi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Ceturtdiena būs mākoņaina, toties silta

Nedēļas ceturtā diena Latvijā pārsvarā būs mākoņaina, toties salīdzinoši silta, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Trešdiena būs mākoņaina un lietaina

Nedēļas trešā diena Latvijā atnesīs mākoņus, lietu un brāzmainu vēju, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).