Policists sašauj mazu zēnu, ierodoties uz izsaukumu par vardarbību ģimenē (FOTO)

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:33, 01.06.2023 0

ASV štata Misisipi iedzīvotāji satricināti ar šaušalīgu ziņu - vietējais policists sašāvis 11 gadīgu zēnu, ziņo CNN.

 
Foto: CNN

20. maijā Nakalas Marijas mājās iebrāzās viņas meitas tēvs, kurš bija ārkārtīgi agresīvi noskaņots. Uztraucoties par savu un mājā esošo bērnu drošību, Nakala lūdza dēlu Aderienu izsaukt policiju. Puisītis, protams, paklausīja māti.

Tomēr policisti nebija tie glābēji, kā tika cerēts. Tieši pretēji - viņi situāciju padarīja vēl sliktāku. Ierodoties, policists Gregs Kapers pieprasīja mājas iemītniekiem iznākt laukā. Ieraudzījis mazo Aderienu, virsnieks nedomājot izdarīja šāvienu puiša krūtīs.

"Mirklī, kad Aderiens parādījās aiz stūra, viņš tika sašauts," sacīja satriektā Nakala. "Es nevaru aptvert - kāpēc? Tas bija tas pats policists, kurš lika mums iznākt no mājas. Aderiens izdarīja tieši to, ko viņam prasīja. Mans dēls nepārtraukti jautāja: "Kāpēc viņš mani sašāva? Ko es izdarīju nepareizi?'' ''

Pēc šāviena zēns tika nogādāts slimnīcā. Viņam tika konstatētas bojātas plaušas, lauztas ribas, kā arī plēstas aknas. ''Aderiens bija centimetru attālumā no dzīvības zaudēšanas,'' sacīja ģimenes jurists Karloss Mūrs.

Neskatoties uz šokējošo negadījumu, policisti pabeidza uzdevumu, kam viņi tika izsaukti. Bet pat to nepilnīgi - policija paņēma Nakalas meitas tēvu apcietinājumā, bet izlaida jau nākamajā dienā. Kā izrādās, Nakala nebija iesniegusi oficiālu apsūdzību. Saprotami, viņa bija sašutusi par to: ''Kad man bija laiks to izdarīt? Es biju slimnīcā ar savu dēlu.''

Otrdien, 30. maijā, Nakala iesniedza oficiālu prasību federālajā tiesā, pieprasot piecus miljonus ASV dolāru. Viņa ir izvirzījusi apsūdzības pret Indianolas pilsētu, tās policijas priekšnieku, kā arī vairākiem virsniekiem - ieskaitot arī Kaperu.

Pēc Mūra teiktā, nav nekādu iespēju, ka Aderienu varēja sajaukt ar pieaugušu vīrieti. Puisis ir zem 1,5 metru garuma.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Interesanti fakti Gatavojas no maija Rīgā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem

Rīgas pašvaldības policija (RPP) šodien tikās ar koplietošanas elektroskrejriteņu un velosipēdu pakalpojumu sniedzējiem, gatavojoties no maija galvaspilsētā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi

Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi, liecina automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" apkopotie dati.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Lasiet arī

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.