Nervus stindzinoši! Slēpotājs izdzīvo pēc 300 metru kritiena (+VIDEO)

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 13:13, 25.05.2023 0

Šomēnes ASV slēpotājs Mets Rendāls dalījās ar biedējošu video, kurā redzams viņa kritiens no kalna Kolorādo štatā.

 

Ja kādreiz esat devušies pārgājienā Aspenā, tad zināsiet - skats uz Aļņa kalna ''Maroon Bells'' virsotnēm ir vienreizējs. Iebrauktās takas lejup pa milzīgajām Kolorādo nogāzēm ir apbrīnojamas - pat no tālienes vērot un iztēloties braucienu ar slēpēm šķiet pasakaini.

Tomēr reālā kāpšana kalnā un slēpošana pa to ir pavisam cits stāsts. Cik aizraujoši, tik pat bīstami. Pirms gada slēpotājs Rendāls to izbaudīja uz savas ādas. Viņš braucienu filmēja ar GoPro kameru. Lieki teikt - nofilmētais piedzīvojums bija nervus kutinošs!

Video var redzēt kā Rendāls uzmanīgi slēpo pa stāvo un šauro ceļu lejup. Tad pēkšņi viņa slēpes gals aizķērās aiz akmens, un Rendāls zaudē kontroli. Viņš lielā ātrumā slīd lejā pa kalnu un kliedz nāves bailēs.

''The Sharp End Podcast'' raksta, ka Rendāla kritiena garums sniedzies vairāk nekā 300 metrus. Par laimi, viņam izdevās izvairīties no akmeņiem vai citiem nāvējošiem šķēršļiem. Lai arī Rendāls atzīst, ka pēc šāda kritiena izdzīvot ir tiešām neticami, viņš neieguvis nopietnus savainojumus.

Plašāk par savu negadījumu Rendāls stāsta jau minētajā ''The Sharp End'' podkāstā. Viņš arī atzīmē, ko būtu darījis citādāk. Podkāstu angļu valodā var noklausīties ŠEIT.


Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Mainīs makšķerniekiem atļauto paturamo zivju loma apjomu

Valdībā otrdien atbalstīja grozījumus makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumos, mainot atsevišķām zivju sugām atļauto paturamā loma apjomu, informēja Zemkopības ministrija (ZM).

Interesanti fakti Iedzīvotājus aicina izveidot jaunu biezpiena sieriņu

Piena pārstrādes koncerns "Food Union" aicina iedzīvotājus izveidot jaunu biezpiena sieriņa "Kārums" garšu kampaņā "Svinam KRĀ!".

Interesanti fakti LNB pastāstīs, kāpēc latvieši mīl filozofu Kantu (+VIDEO)

Grāmatu izdošanā vieno apgaismības laikmetu un mūsdienas.

Interesanti fakti «Tesla» atsauc visus klientiem piegādātos «Cybertruck»

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" atsauc visas klientiem piegādātās "Cybertruck" automašīnas saistībā ar defektu, kas var izraisīt nejaušu automobiļa paātrināšanos, tādējādi palielinot avarēšanas riskus, vēstī ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA).

Lasiet arī

Sabiedrība Visiem Ukrainas bēgļu bērniem turpmāk būs jāmācās arī Latvijas skolās

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) plāno noteikt obligātu prasību no nākamā mācību gada visiem Ukrainas bēgļu bērniem apmeklēt Latvijas izglītības iestādes, informēja IZM.

Sabiedrība Daugavpils domes priekšsēdētāja Elksniņa ienākumi palielinājušies 2,5 reizes

Daugavpils domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa ienākumi pērn palielinājušies 2,5 reizes, sasniedzot 67 531 eiro, liecina viņa valsts amatpersonas deklarācija, kas publicēta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.

Ekonomika Šogad Rīgas ostā plānoti 67 kruīza kuģu ienācieni

Šī gada kruīza sezonā Rīgas ostā patlaban pieteikti 67 kruīza kuģu ienācieni, kas ir par piecām vizītēm vairāk nekā pērn, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Kriminālziņas VID aptur PVN izkrāpēju grupējuma darbību - uzlikti aresti 58 automobiļiem

Veicot virkni operatīvo un izmeklēšanas darbību, noskaidrots, ka shēmā iesaistītie uzņēmumi no 2022.gada sākuma līdz 2023.gada beigām izvairījās no nodokļu nomaksas, nodarot zaudējumus valsts budžetam vairāk nekā 367 221 eiro apmērā.