Bīstami teikt viedoki kameru priekšā! Ko krievi domā par Prigožinu? (+VIDEO)

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 25.05.2023 0

''Vagner'' grupas līderis Jevgēņijs Prigožins pēdējo nedēļu laikā vairākkārt parādījies okupantvalsts ziņu virsrakstos, ziņo ''The Moscow Times''. Rodas jautājums - ko paši krievi domā par šo algotni?

 

Prigožiņs arvien regulārāk nāk klajā ar neapmierinātiem izteikumiem pret Krievijas Aizsardzības ministriju un valsts politisko vadību. Valstī radušās spekulācijas, ka Prigožins varētu mērķēt uz karjeru politikā. Varbūt pat kandidēt un stāties pretī diktatoram Vladimiram Putinam nākamā gada prezidenta vēlēšanās.

Bet vai krieviem patīk Prigožins? Vai viņi vispār zina, kas viņš tāds ir? ''The Moscow Times'' devās Maskavas ielās un jautāja cilvēkiem, ko viņi domā par algotņu bosu.

Video teju visu uzrunātie cilvēki ir ļoti izvairīgi . Vairāki apturētie garāmgājēji nespēja atpazīst Prigožina vārdu. Tomēr nervozais smaids, kas rotāja viņu sejas, liecināja par ko citu.

Uz jautājumu, vai balsotu par Prigožinu prezidenta vēlēšanās, viena no sievietēm atbildēja godīgi : ''Šobrīd par šādiem jautājumiem ir bīstami diskutēt kameru priekšā, tāpēc es atsakos atbildēt.'' Kāds pāris, kurš atpazina Prigožinu, pauda līdzīgu nostāju: ''Mēs publiski neizsakām savu politisko viedokli.''

Citi gan vienkārši atrunājās ar ''Mani neinteresē politika''. Uz jautājumu: ''Ko jūs domājat par cilvēkiem, kuri vada privātas militārās kompānijas?'', kāda sieviete noskaldīja: ''Es nesekoju politikai, nevaru atbildēt.''

Vēl kāda sieviete atzina, ka ir dzirdējusi tikai sliktas lietas par Prigožinu. Un arī cits intervētais cilvēks nebija sajūsmā par ''Vagner'' bosu. Vīrietis ne tikai atpazina Prigožinu, bet pat atminējās pēdējos jaunumus par viņu: ''Es nevēlos redzēt algotni pie varas. Tomēr viss ir atkarīgs no politiskās situācijas pasaulē.''

Ne visi gan bija sliktās domās par Prigožinu. Viens vīrietis pateica, ka viņam patīk šis oligarhs. Tajā pat laikā intervētais noliedza, ka balsotu par Prigožinu. Viņa balss piederētu Putinam. Vīrietis nespēja pateikt iemeslu, kāpēc...

Arī nākamais video krievu pilsonis izteica atbalstu Putinam: ''Principā viņš dara tikai labu Krievijai.''

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Interesanti fakti Pirmais Latgales kongress notika 1917. gada 26. un 27. aprīlī (+VIDEO)

Rēzeknē pulcējās gan latviešu apdzīvoto novadu apvienošanās idejas piekritēji, gan pretinieku.

Lasiet arī

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Ekonomika Latvijai šogad prognozē straujāko ekonomikas izaugsmi starp Baltijas valstīm

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija (OECD) ceturtdien publiskotajā ziņojumā Latvijas ekonomikai šogad prognozē straujāko izaugsmi Baltijas valstīs. OECD prognozē, ka Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) šogad palielināsies par 1,8%.

Ekonomika Saeima piekrīt «airBaltic» obligāciju iegādei

Saeima šodien nolēma piekrist valsts dalībai Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" obligāciju iegādē.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.