Līksms VIDEO nodemonstrē, kā cilvēki reaģē uz apli ar uzrakstu «Dejo šeit»

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 24.05.2023 0

Ikdienas rutīna, miljoniem domas galvā un steiga uz kādu šķietami svarīgu vietu. Pēkšņi jūs pamanāt sarkanu apli uz ietves, kam blakus uzrakstīts “Dejo šeit”. Uz īsu mirkli visas dzīves problēmas pazūd, un jūs ļaujaties emocijām...

 

Tieši to piedzīvoja vairāki cilvēki, kuri pirms pāris nedēļām Kalifornijā devās ikdienas gaitās, bet kāds uz ielas bija izlicis īpašu apli.

Amerikāniete ar ''Youtube'' kanālu ''Thoraya'' vēlējās izplatīt pozitīvismu savā apkaimē. Tāpēc viņa veica tādu nenopietnu sociālo eksperimentu. ''Thoraya'' uz ielas izveidoja sarkanu apli ar uzrakstu “Dejo šeit”. Ikreiz, kad kāds iekāpa šajā aplī, tika atskaņota mūzika.

Iegūtais rezultāts bija fantastisks! Desmit brīnišķīgas minūtes, kurās visdažādākie svešinieki dejo no visas sirds.

Draugi dancoja kopā, suņu īpašnieki aicināja savu mīluli uz deju, bērni griezās apkārt, pat vecākā gadagājuma ļaudis parādīja uz ko ir spējīgi. Video var redzēt disko kustības, ''stanky legg'', ''moonwalk'' un vēl kādas populāras dejas. Tie ir dzīvespriecīgi cilvēki, kuri nekautrējās izrādīt savas emocijas.

Jāatzīmē, ka ''Thoraya'' atklāti parādīja arī samāksloto daļu šajā video. Proti, viņa neslēpa, ka ievadā vīrietis sekoja viņas norādēm. Redzama autores vēlme būt autentiskai un godīgai pret savu auditoriju.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi

Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi, liecina automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" apkopotie dati.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Lasiet arī

Ekonomika Atklāja smilts un grants ieguvi Kocēnu pagastā, Vidzemē (+VIDEO)

Valsts uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā.

Kriminālziņas Apcietināts jaunietis aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem

Rīga, 3.maijs, LETA. Valsts policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi kādu jaunieti, kurš tiek turēts aizdomās par uzbrukumu mūziķim Horenam Stalbem.

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.