Rīdzinieks apgalvo, ka kaimiņa galvu izmeta ārā pa logu - policija atbildējusi

Interesanti fakti
VS.LV 16:15, 23.05.2023 0

Mikroblogošanas vietnē ''Twitter'' izplatījās šokējoša ziņa - kāda Latvijas iedzīvotāja kaimiņš tika nogalināts un viņa galva izmesta laukā pa logu. Valsts policija ir atbildējusi šim apgalvojumam.

 
Foto: Valsts policija

Šodien ''Twitter'' lietotājs Nikita Cunskis savā profilā publicēja šaušalīgu ziņu:

''Es pat nezinu kā aprakstīt redzēto. Manu kaimiņu vakar nogalināja un viņa galvu izmeta ārā pa logu. Savukārt policijai nav neviena aizdomās turamā, kuru uzreiz ielikt roku dzelžos. Pie mājas ir sešas CCTV kameras un dežurants auto stāvvietā.''

Valsts policija šīs apsūdzības kategoriski noliegusi:

''Mikroblogošanas vietnē ''Twitter'' izplatījusies informācija par iespējamu slepkavību kādā Rīgas mikrorajonā. Tā neatbilst patiesībai! Policija nav saņēmusi šādu informāciju, un šāds gadījums nav fiksēts!''

Pēc šīs ziņas ieraudzīšanas, Cunskis savu oriģinālo tvītu izdzēsa. Viņš gan vēlreiz apliecināja, ka minētā situācija tik tiešām notika. Viņš esot redzējis galvu, ap kuru vizinās kaimiņi, kā arī policiju pie savas mājas.

Tomēr izrādās, ka Cunskis pats nav īsti pārliecināts par redzēto. Par slepkavību un izmesto galvu viņam pateica kaimiņi. Bet pats ieraudzīja vienīgi maisu, ko turēja policija.

Cunskis atzina: ''Varbūt mani izāzēja un maisā nebija galva. Būšu priecīgs, ja tā.''

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti No maija stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Trešdien, 1.maijā, stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijā, VS.LV informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Interesanti fakti Maija pirmajās dienās sāks atslēgt apkuri RNP apsaimniekotajām mājām

Namu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) maija pirmajās dienās sāks apkures atslēgšanu mājām, kas pieslēgtas centralizētajai siltumapgādei, informēja RNP.

Interesanti fakti Londonas centrā izbēguši armijas zirgi ievaino četrus cilvēkus (VIDEO)

Londonas centrā trešdien sava vaļā izkļuvuši pieci armijas zirgi, un ar to saistītos negadījumos ievainoti četri cilvēki, pavēstīja bruņotie spēki un ārkārtas dienesti.

Interesanti fakti Jaunajā Okupācijas muzeja grāmatā - par ģenerāli Boļšteinu un taisnu Lipki

Stāsti par ikdienu Latvijā, izsūtījumā un trimdā un fotogrāfijas no sadzīves padara grāmatas notikumus lasītajam ļoti tuvus.

Lasiet arī

Kriminālziņas Gājienā palestīniešu atbalstam Rīgā pulcējušies apmēram 100 cilvēku

Rīgā sestdien gājienā palestīniešu atbalstam pulcējušies apmēram 100 cilvēku, novēroja aģentūra LETA.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Sabiedrība CSDD tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tehniskās apskates stacijas maijā vairākas dienas nestrādās, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvji.

Ekonomika Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".