Influenceris tīši avarē lidmašīnu, iespējamais sods - 20 gadi cietumā (+VIDEO)

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 17.05.2023 0

Trevors Džeikobs pirms vairāk nekā gada savā ''Youtube'' kanālā publicēja video, kurā redzama lidmašīnas avārija. Pagājušonedēļ viņš tiesai atzinis, ka lidaparātu notriecis ar nodomu, lai iegūtu popularitāti, ziņo ABC News.

 

Džeikobs ir populārs ''Youtube'' influenceris, un šobrīd viņa sekotāju skaits ir 140 tūkstoši. Youtuberis 2021. gada decembrī publicēja video: ''Es avarēju ar savu lidmašīnu''. Šī ieraksta skatījumu skaits pārsniedz četrus miljonus.

Skandalozajā publikācijā redzams, kā Džeikobs izlec laukā no lidmašīnas un piezemējas ar izpletni. Viņš apgalvoja, ka videoklipā redzamajam lidaparātam, lidojot virs meža Kalifornijā, radās tehniskas problēmas.

Tomēr redzētais video radīja šaubas skatītājiem. Komentāros tika izteikts jautājums: "Vai šis nav iestudējums?" ASV Federālās aviācijas pārvaldes (FAA) speciālisti noskatoties video, ievērojuši dažas neatbilstības, kas liecinātu par īstiem draudiem cilvēka dzīvībai, vēsta laikraksts The New York Times:

1. Džeikobs avārijas brīdī jau bija uzvilcis izpletni.2. Kad viņš konstatēja problēmu motorā, tika atvērtas nepareizās durvis. 3. Pēc šīs nelaimes atklāšanas, Džeikobs uzreiz padevās un necentās atkārtoti iedarbināt lidaparātu.4. Viņš nesazinājās ar gaisa satiksmes kontroli, kas pavisam iespējami varēja palīdzēt droši piezemēties.

Šī gada 11. maijā Džeikobs atzina, ka lidaparātam neesot bijušas nekādas problēmas.

''29 gadus vecais Trevors Daniels Džeikobs no Lompokas ir atzinis savu vainu vienā apsūdzībā par pierādījumu iznīcināšanu un slēpšanu ar nolūku kavēt federālo izmeklēšanu, par ko likumā paredzētais maksimālais sods ir 20 gadi federālajā cietumā," teikts oficiālajā tiesas paziņojumā.

Kā izrādījās, Džeikobs melojis arī par to, ka nezinājis avarējušās lidmašīnas atrašanās vietu. Pēc pāris nedēļām viņš ar draugu lidmašīnu atrada. Lai amatpersonas nespētu izmeklēt lidmašīnas avārijas cēloņus, Džeikobs savācis visas lidaparāta atliekas un slepus izmetis tās dažādās atkritumu tvertnēs.

Interesanti, ka Džeikobs ir izbijis olimpietis. Viņš pārstāvēja ASV snovbordā 2014. gada ziemas olimpiskajās spēlēs un ieguva devīto vietu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Eksperts: šobrīd ceļošana grupās ir drošāka (+VIDEO)

Šādos kopīgos ceļojumos, ja vien cilvēks ir atvērts, viņš piedzīvo daudzas jaunas iepazīšanās.

Interesanti fakti Mežotnes Mazā pils sola lielisku koncertsezonu (+VIDEO)

Stāvais pilskalns ir lielākais Austrumzemgalē.

Interesanti fakti Pirmais Latgales kongress notika 1917. gada 26. un 27. aprīlī (+VIDEO)

Rēzeknē pulcējās gan latviešu apdzīvoto novadu apvienošanās idejas piekritēji, gan pretinieku.

Interesanti fakti No maija stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Trešdien, 1.maijā, stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijā, VS.LV informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Lasiet arī

Sabiedrība Ādažu poligonā notiks militārās mācības CAT 24

No šodienas līdz 4.maijam Ādažu militārajā poligonā notiks NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas vadīto militāro mācību "CAT 24" aktīvā fāze, informē Nacionālie bruņotie spēki.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Pasaule Lielbritānijā skolā jaunietis sadūris trīs cilvēkus

Lielbritānijā trešdien aizturēts 17 gadus vecs jaunietis, kurš tiek turēts aizdomās par trīs cilvēku saduršanu skolā Anglijas ziemeļos, paziņojusi policija.