Galkina ASV turneja – pilnīga neveiksme

Interesanti fakti
VS.LV 10:57, 28.03.2023 0

Krievijā par ārzemju aģentu atzītā humorista Maksina Galkina cerības piepelnīties no bijušajiem tautiešiem nepiepildījās.

 

Ārzemēs 46 gadus vecais Maksims plānoja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Pēc pārcelšanās uz Izraēlu bijusī Krievijas Pirmā kanāla zvaigzne griežas kā vāvere ritenī, lai apmierinātu Allas Pugačovas un bērnu pieaugošās vajadzības. Pretēji visām cerībām, brauciens uz ASV humoristam izvērtās neveiksmīgs, raksta krievu mediji.

“Nogurums no monotonie joki Galkinam uz skatuves neizdevās. Reakcijas nebija, jo viņš nemitīgi jokoja par politisko nestabilitāti,” norāda reportieri.

Zīmīgi, ka pēc publikācijas, komiķis reaģēja un pat atzina, ka izrādes nav bijušas gana veiksmīgas. Bet kāpēc?

Viņš vērsa uzmanību uz to, ka kādreiz cilvēki par jokiem smējās, bet tagad, tuvojoties īsta kodolkonflikta perspektīvai, “tas vairs nav tik smieklīgi”.

Acīmredzot tieši sabiedrības interešu izzušanas dēļ Maksims nolēma “paaugstināt likmes”, pieļaujot vairākus provokatīvus paziņojumus. Daudzus patiesi šokēja Galkina vārdi par "Kirkorovu caurspīdīgās zeķbiksēs" (taču, tas tiešām ir fakts, Filips tāds uzstājās). Pēc tam bijusī šova “Šovakar” vadītāja publiski apsmēja arī Larisu Doļinu un Nadeždu Babkinu.

Krievu mediji pauda arī sašutumu, ka Alla Pugačova, kura vēl nesen uzturēja draudzīgas attiecības ar šiem māksliniekiem, nekādi nereaģēja uz vīra jociņiem.


Tas bija tiešām smieklīgi, ka Kirkorovs uzstājās zeķbiksēs...
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Eksperts: Platforma «X» atjaunojusi komunistu tradīcijas ASV politikā

Platforma "X" jeb tviteris ir atjaunojis komunistu tradīcijas ASV politikā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes loceklis Sandis Šrāders.

Interesanti fakti Siliņa saņēmusi Ukrainas valsts ordenu

\Uzturoties vizītē Ukrainā, Latvijas Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) saņēmusi Ukrainas valsts apbalvojumu - Kņazienes Olgas I šķiras ordeni, kuru premjerei pasniedza Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, informēja Ministru kabineta preses sekretāre Santa Jirgensone.

Interesanti fakti Latvietis izstrādājis datorspēli, kas mudina staigāt (+VIDEO)

Darbības, piemēram, cirst kokus, ir iespējams uzstādīt pirms došanās pastaigā.

Interesanti fakti Latvijas ūdenstilpēs pārņem bīstamais rotāns, ihtiologi ceļ trauksmi (+VIDEO)

Šī asarveidīgo kārtas suga nāk no Ķīnas ziemeļaustrumiem.

Lasiet arī

Pasaule Viļņā izvērtēs Navaļnija komandas apgalvojumus par uzbrukumu Volkovam

Lietuvas prezidents Gitans Nausēda pirmdien paziņoja, ka Lietuvā tiks atbildīgi izvērtēti cietumā mirušā Krievijas opozīcijas aktīvista Alekseja Navaļnija komandas apgalvojumus par to, kas Viļņā sarīkoja uzbrukumu viņu sabiedrotajam Leonīdam Volkovam.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Sabiedrība «Viss sākas ar sapni»: Latvijas Universitāte nākamnedēļ atzīmēs 105.jubileju

Latvijas Universitāte (LU) nākamnedēļ, no 23.septembra līdz 28.septembrim, ar izglītojošiem, svinīgiem un izklaidējošiem pasākumiem atzīmēs 105.jubileju, informē universitāte.

Ekonomika Pirmo reizi Latvijas vēsturē tiesās personas par manipulācijām biržā

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas tiesai krimināllietu, kurā pirmo reizi Latvijā apsūdzētas divas personas par nelikumīgām manipulācijām "Nasdaq Riga" biržā.