Snoop Dogg raujas uzstāties Čārzla III kronēšanā. Bet ne jau karaļa dēļ...

Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 23:33, 27.03.2023 0

Reperis Snoop Dogg, īstajā vārdā Kordozars Kelvins Broudess jaunākais, vēlas uzstāties karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijā, kas 6. maijā notiks Vestminsteras abatijā, raksta The Sun.

 

''Esmu pilnībā gatavs uzstāties kronēšanā, izdariet tā, lai es tur būtu!''

Snoop Dogg Apvienotajā Karalistē vairākkārt ir nonācis nepatikšanās, taču viņu pieņēma un pat aizstāvēja karaliene Elizabete II. Visdrīzāk, viņa uzskatīja, ka ASV reperis nav izdarījis nekādus noziegumus.

2006. gadā viņš tika arestēts par nepatīkamu atgadījumu Londonas lidostā. Snoop Dogg tika aizliegts ierasties Apvienotajā Karalistē līdz pat 2010. gadam, kad viņš visbeidzot pierādīja savu nevainību.

Kad 1994. gadā Snoop Dogg devās koncertūrē Apvienotajā Karalistē, daudzi iedzīvotāji viņu nevēlējās redzēt. Tobrīd pret viņu tika izvirzītas apsūdzības slepkavībā, par kuru viņš vēlāk tika attaisnots.

The Daily Star tabloīds pat publicēja slaveno mūziķi uz sava žurnāla vāka ar virsrakstu: ''Izmetiet šo ļauno izdzimumu laukā.''

"Kad viņi mēģināja mani izraidīt no Anglijas, karaliene mani aizstāvēja. Viņa teica, ka viņas mazbērni mīl Snoop Doggy Dogg, un es Lielbritānijā neesmu izdarījis neko sliktu. Tāpēc viņa man atļāva atgriezties," viņš stāstīja intervijā The Guardian 2015. gadā.

Nav skaidrs, vai karaliskās ģimenes locekļi atzinīgi vērtētu Snoop Dogg uzstāšanos. Šķiet, ka karalis vairāk domā "nē" nekā "jā".

Jāizceļ, ka ārkārtīgi liels skaits zvaigžņu jau atteikušās uzstāties karaļa Čārlza III kronēšanā, katram ir savs iemesls. Proti, tie ir: Adele, Eltons Džons, Harijs Stailss, grupa "The Spice Girls" un Robijs Viljamss.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Interesanti fakti Gatavojas no maija Rīgā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem

Rīgas pašvaldības policija (RPP) šodien tikās ar koplietošanas elektroskrejriteņu un velosipēdu pakalpojumu sniedzējiem, gatavojoties no maija galvaspilsētā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi

Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi, liecina automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" apkopotie dati.

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu

Latvijā kopumā 47% iedzīvotāju saskārušies ar agresīvu braukšanu, aģentūru LETA informēja apdrošināšanas kompānijas pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Lasiet arī

Interesanti fakti Ko latviešiem darīt lidmašīnā, kamēr viņi lido uz kūrortu (+VIDEO)

Svarigs padoms: ierobežojiet kofeīna un alkohola patēriņu.

Kriminālziņas Valdība plāno precizēt Sankciju koordinācijas padomes uzdevumus

Valdība ar grozījumiem Starptautisko un Latvijas nacionālo sankciju likumā precizēs Sankciju koordinācijas padomes (SKP) uzdevumus, izriet no Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavoto noteikumu grozījumu anotācijas Tiesību aktu portālā.

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.