LDz izsolē atkārtoti piedāvā iegādāties četrus nekustamos īpašumus

Ekonomika
VS.LV 20:06, 10.08.2024 0

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) elektroniskā izsolē ar augšupejošu soli līdz 30.augustam atkārtoti piedāvā iegādāties četrus nekustamos īpašumus, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

 

Nekustamo īpašumu Krustpils ielā 5A, Jēkabpilī, pārdos ar izsoles sākumcenu 10 284 eiro. Īpašums sastāv no sliežu ceļa meistaru mājas.

Savukārt nekustamo īpašumu Mihoelsa ielā 48, Daugavpilī, LDz izsolīs atkārtoti ar izsoles sākumcenu 287 265 eiro. Tas sastāv no administratīvās ēkas un ar ēku saistītās inženierbūves - pazemes ūdensvada un pašteces sadzīves kanalizācijas vada, zemes vienības, kā arī kustamās mantas - 13 gaisa kondicionētājiem.

Plānots izsolīt arī nekustamo īpašumu Torņa ielā 11, Rēzeknē, ar izsoles sākumcenu 42 959 eiro. Īpašums sastāv no dzelzceļa policijas administratīvās ēkas un garāžas.

Savukārt Madonas novada Mārcienas pagastā atkārtoti paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Stacijas ielā 2, Mārcienā. Izsoles sākumcena ir 4625 eiro, īpašums sastāv no stacijas ēkas un šķūņa.

Izsole noslēgsies 30.augustā plkst.13.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums pērn bija 263,529 miljoni eiro, kas ir par 3,4% vairāk nekā 2022.gadā, taču koncerns cieta 3,231 miljona eiro zaudējumus.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna LDz valdošais uzņēmums.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Gauss: Valsts ieguldītā nauda nekad nav bijusi airBaltic uzņēmuma vērtība

Valsts gadu gaitā ieguldītā nauda Latvijas nacionālajā aviokompānijā "airBaltic" nekad nav bijusi uzņēmuma vērtība, intervijā aģentūrai LETA uzsvēra "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Ekonomika Cēsu saules elektrostacijas izveidē investēti 12 miljoni eiro

Latvijas investīciju uzņēmuma "Merito Partners" un atjaunojamās enerģijas projektu attīstītāja "Saules Energy" izveidotajā Cēsu saules elektrostacijā investēti 12 miljoni eiro, informē projekta attīstītāji.

Ekonomika Asociācija: rosinātās izmaiņas nodokļos palielinās Latvijas atpalicību

Valdības piedāvātās izmaiņas nodokļos palielinās Latvijas atpalicību un audzēs valsts parādu, pauda Latvijas Eksportētāju asociācijas "The Red Jackets" pārstāvji.

Ekonomika Jaunciema saules elektrostacija ir lielākā Rīgā (+VIDEO)

Šādas teritorijas, kas iepriekš ir bijušas industriālās zonas, ir ar lielu potenciālu attīstībai.

Lasiet arī

Ekonomika LDz: uzņēmuma maksātnespējas draudi īstermiņā ir novērsti

Patlaban VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) maksātnespējas draudi īstermiņā ir novērsti, norādīja LDz pārstāvji, komentējot uzņēmuma akcionāru sapulcē skatīto valdes ziņojumu par LDz maksātnespējas draudiem.

Sabiedrība Kam ir izdevīga graudu tranzīta pārtraukšana caur Latviju

Pirmajos decembra datumos daži blogeri, pēc tam arī plašsaziņas līdzekļi uzsāka un attīstīja Krievijas graudu tranzīta tematu Latvijā. Precīzāk sakot, šā tranzīta aizliegšanas tematu. Kā tas ietekmēs Latvijas ekonomiku? Un kas ir šādu pašmāju sankciju labuma guvējs?

Ekonomika LDz šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu, sacīja LDz valdes priekšsēdētājs Rinalds Pļavnieks.

Ekonomika Ministrija: Pasažieru vilciens starp Viļņu un Rīgu sāks kursēt nākamgad

Pasažieru vilciens starp Viļņu un Rīgu sāks kursēt nākamā gada sākumā, piektdien paziņoja Lietuvas Satiksmes ministrija.