Lejiet pilnas bākas! Rīgā degvielas cenas samazinās (+INFOGRAFIKA)

Ekonomika
LETA 19:30, 03.06.2023 0

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenas Rīgā samazinājās, Tallinā jau vairākas nedēļas pēc kārtas saglabājās nemainīgas, bet Viļņā degvielas cenu izmaiņām bija atšķirīgas tendences - dīzeļdegvielas cena samazinājās, savukārt benzīnam cena auga, liecina apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.

 

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,4% - līdz 1,594 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,8% - līdz 1,414 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 1,4% - līdz 1,469 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3% - līdz 1,279 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas saglabājās stabilas, un šīs darba nedēļas beigās maksāja attiecīgi 1,699 eiro un 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nav mainījušās un litrs autogāzes maksāja attiecīgi - 0,765 eiro un 0,622 eiro. Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,4% - līdz 0,7 eiro par litru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Volvo atsakās no plāna līdz 2030.gadam pāriet tikai uz elektroauto ražošanu

Zviedrijas autobūves uzņēmums "Volvo Cars", kas pieder Ķīnas autoražotājam "Zhejiang Geely Holding Group", trešdien paziņoja, ka atsakās no plāna līdz 2030.gadam pakāpeniski pāriet tikai uz pilnībā elektrisku automobiļu ražošanu.

Ekonomika Kredītu procentu likmes Latvijā ir starp augstākajām eirozonā

Gada laikā kreditēšanas jomā ir vērojami atsevišķi uzlabojumi, tomēr kopumā vēl ir daudz iespēju progresam, teikts Latvijas Bankas sagatavotajā "Finanšu pieejamības pārskatā 2024".

Ekonomika Ir novērojama kreditēšanas izaugsme gan mājsaimniecību, gan uzņēmumu kreditēšanā

Ceturtdien, 5. septembrī, notika Finanšu sektora attīstības padomes sēde, kuru vadīja Ministru prezidente Evika Siliņa.

Ekonomika LDDK uzstās uz sākotnējo nodokļu reformas mērķu izpildi

LDDK ieskatā, ir nepieciešams noteikt konkrētu minimālo robežu ministriju un citu centrālo valsts iestāžu kopējo tēriņu samazinājumam (LDDK piedāvā to noteikt 5% apmērā).