Uzzini, cik daudz Moller Auto investējis jauna uzņēmuma izveidē

Ekonomika
LETA 11:45, 08.04.2023 0

Auto dīleris "Moller Auto" investējis 100 000 eiro SIA "Moller Auto insurance services" izveidē, kas piedāvās apdrošināšanas brokera pakalpojumus "Moller Auto" klientiem, informēja uzņēmuma pārstāvji.

 

"Moller Auto insurance services" reģistrēts Latvijas Bankas apdrošināšanas brokeru reģistrā un turpmāk nodrošinās apdrošināšanas brokera pakalpojumus auto dīlera "Moller Auto" klientiem. Kopumā jaunā uzņēmuma izveidē investēti 100 000 eiro.

Šobrīd "Moller Auto insurance services" transportlīdzekļu apdrošināšanas pakalpojumi ir pieejami privātpersonām, kā arī uzņēmumiem ar nelieliem autoparkiem. Savukārt nākamgad uzņēmums plāno nodrošināt pilna spektra apdrošināšanas brokera pakalpojumus ikvienam klientam, arī uzņēmumiem ar lieliem autoparkiem. Tad līdzās transportlīdzekļu apdrošināšanai būs pieejama arī veselības apdrošināšana, īpašuma apdrošināšana un citi apdrošināšanas veidi.

"Moller Auto" uzņēmumu grupas izpilddirektore Baltijā Izīda Gerkena norāda, ka viens no "Moller Auto" stratēģiskajiem biznesa mērķiem ir kļūt par dīleru tīklu, kas ne vien tirgo jaunas un lietotas automašīnas, bet arī piedāvā virkni citu pakalpojumu, ar to palīdzību atvieglojot autovadītāju ikdienu. "Tā kā apdrošināšana ir būtiska, lai sniegtu iespēju brīvi pārvietoties ar auto, un ir "drošības spilvens" dažādām dzīves situācijām gan privātajā dzīvē, gan biznesā, ir tikai likumsakarīgi, ka tā ir kļuvusi par daļu no mūsu sniegtajiem pakalpojumiem," pauž Gerkena.

"Moller Auto insurance services" ģenerāldirektors Aigars Milts norāda, ka, realizējot "Moller Mobility grupas" plānu attīstīt apdrošināšanas brokeru biznesu Baltijas valstīs, nākamajos gados visiem klientiem varēs nodrošināt pilna spektra apdrošināšanas pakalpojumus.

"Turklāt brokeru priekšrocība ir tā, ka spēsim rast klientiem personalizētus piedāvājumus, kas pielāgoti viņu nepieciešamībām, dzīvesstilam un biznesa specifikai. Jau šogad, saņemot nepieciešamās atļaujas, uzsāksim apdrošināšanas brokeru pakalpojumu sniegšanu arī Lietuvā un Igaunijā," pauž Milts.

Viņš arī uzsver, ka, sadarbojoties ar apdrošināšanas sabiedrībām, ievērojami resursi tiks veltīti jaunu produktu veidošanā un klientu pieredzes pilnveidošanā. Jau tuvākajā laikā klientiem, kuri iegādāsies mazlietotas automašīnas, uzņēmums piedāvās iespēju iegādāties arī pagarināto garantiju. Proti, noslēdzoties "Moller Auto" vai ražotāja sniegtajai auto garantijai, to varēs pagarināt, izmantojot apdrošināšanas pakalpojumu.

Jau ziņots, ka "Moller Auto" apgrozījums Baltijā pērn bija 315,4 miljoni eiro, kas ir par 19% vairāk nekā 2021.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa palielinājās par 51%, sasniedzot 8,3 miljonus eiro.

"Moller auto" Latvijā un Lietuvā pārstāv automašīnu zīmolus "Volkswagen" un "Audi", bet Igaunijā "Volkswagen" un "Škoda" autorizēto servisu. "Moller auto" uzņēmumu grupu Baltijā veido deviņi uzņēmumi, un to kopējais apgrozījums 2021.gadā bija 267 miljoni eiro, bet peļņa - pieci miljoni eiro.

Kompānija "Moller auto" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,5 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2021.gadā bija 32,64 miljoni eiro, savukārt peļņa bija 1,22 miljoni eiro. "Moller auto" īpašnieks ir Norvēģijas "Moller Bil".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.

Lasiet arī

Interesanti fakti Kurzemes Rucāva kļūs par sēņotāju centru (+VIDEO)

Latvijas Mikologu biedrība sāks apzināt līdz mūsdienām saglabāto un ar sēnēm saistīto nemateriālo kultūras mantojumu.

Sabiedrība Zosēnu pagasts ceļu infrastruktūru atjaunos par valsts līdzekļiem (+VIDEO)

Jauno laidumu spriegos, izbūvēs izolāciju un asfaltbetona segumu.

Kriminālziņas Līvānu novadā apgāžoties laivai, viens cilvēks gājis bojā, bet otrs izglābies

Ceturtdienas vakarā Līvānu novada Jersikas pagastā upē apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens paša spēkiem ticis uz salas, bet otrs gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Sabiedrība Par Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ainārs

Piektdien par jauno Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Ozolnieku novada deputāts Uldis Ainārs (JV).