LTRK Kurzemes Biznesa klubā runās par būvniecības jomas izaicinājumiem

Ekonomika
LETA 02:07, 03.04.2023 0

Nākamnedēļ Kuldīgā notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes Biznesa kluba pasākums "Būvniecības jomas izaicinājumi 2023", informē organizatori.

 
Foto: LETA

Pasākumu atklās LTRK Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs, uzņēmējus uzrunās LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un Kuldīgas novada domes priekšsēdētājas vietnieks Artis Roberts ("Kuldīgas novadam").

Ar būvniecības procesu stabilitātes uzdevumiem nozares izaugsmei iepazīstinās Latvijas Būvuzņēmēju apvienības vadītājs Gints Miķelsons, savukārt par Covid-19 pandēmijas un kara Ukrainā ietekmi uz būvniecības jomu un sagaidāmajām tendencēm 2023.gadā stāstīs Latvijas Bankas ekonomiste Daina Pelēce, bet par būvniecības nozarē aktuālo informēs Ekonomikas ministrijas Būvniecības politikas departamenta direktore Olga Feldmane.

Pasākuma noslēgumā notiks diskusija, kurā piedalīsies arī SIA "AGB serviss" valdes priekšsēdētājs Aivars Bundzens, Būvniecības industrijas digitalizācijas asociācijas valdes loceklis Jānis Kreics un SIA "Bukoteks" finanšu direktors Edgars Kronbergs.

Pasākums notiks 5.aprīlī plkst.14.10 "Adatu fabrikā". Dalība jāpiesaka līdz 3.aprīļa plkst.12 tīmekļvietnē www.mittoevents.com/ltrk-kbk-kuldiga/register.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies gandrīz 6000 biedru - visu reģionu un nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi, asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubi, un citas uzņēmēju apvienības. Biedrības galvenais uzdevums ir pārstāvēt uzņēmēju intereses un sniegt dažādus uzņēmējiem nepieciešamus pakalpojumus, lai veicinātu Latvijas uzņēmumu izaugsmi un labvēlīgu biznesa vidi. LTRK galvenās darbības jomas ir uzņēmējdarbības vide, uzņēmumu konkurētspēja un eksports.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.