Šonedēļ Baltijas biržās visvairāk tirgotas Tallinna Kaubamaja Grupp akcijas

Ekonomika
LETA 14:35, 02.04.2023 0

Šonedēļ Baltijas biržās lielākais apgrozījums bija ar Igaunijas prāmju satiksmes uzņēmuma "Tallinna Kaubamaja Grupp" akcijām, liecina tirdzniecības dati.

 

Ar "Tallinna Kaubamaja Grupp" akcijām šonedēļ veikti 2983 darījumi par 1 513 536 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 148 373 akcijas, kuru cena šonedēļ samazinājās par 5,53%.

Otrajā vietā pēc apgrozījuma šonedēļ bija darījumi ar Igaunijas enerģētikas uzņēmuma "Enefit Green" akcijām, ar kurām veikti 1690 darījumi par 1 248 003 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 284 575 akcijas, kuru cena šonedēļ palielinājās par 0,78%.

Savukārt trešajā vietā bija tirdzniecība ar Lietuvas enerģētikas uzņēmuma "Ignitis grupe" akcijām, ar kurām veikti 1067 darījumi par 1 219 533 eiro. Vērtspapīru kontus mainīja 59 974 akcijas, kuru cena šonedēļ palielinājās par 0,25%.

No Latvijas uzņēmumiem vislielākais apgrozījums - 72 436 eiro - bija ar nebanku kreditētāja "DelfinGroup" akcijām. Vērtspapīru kontus 318 darījumos mainīja 48 189 akcijas, kuru cena nedēļas laikā samazinājās par 0,13%.

Kopumā Baltijas regulētajā tirgū un Baltijas Alternatīvajā tirgū "First North" šonedēļ veikti 19 366 darījumi par 10 746 141 eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika «ByteDance» noraida ASV prasību pārdot «TikTok»

Ķīnas uzņēmums "ByteDance" noraidījis ASV prasību pārdot videoplatformu "TikTok" un solījis apstrīdēt tiesā Kongresa pieņemto likumu, kas paredz aizliegt "TikTok" Savienotajās Valstīs, ja "ByteDance" to nepārdos.

Ekonomika Latvijā ieguldījumi attīstībā vairākkārt atpaliek no ES valstu vidējā līmeņa

Latvijā ieguldījumi pētniecībā un attīstībā vairākkārt atpaliek no pasaules attīstīto valstu un Eiropas Savienības (ES) valstu vidējā līmeņa, vietnē "Makroekonomika.lv" raksta Latvijas Bankas ekonomiste Linda Oliņa.

Ekonomika Latvijas Bankas «Maksājumu radars» novērojis mobilo darījumu pieaugumu (+VIDEO)

Pensijas vecuma cilvēku atturība ir saistīta ar viņu īpašumā esošajiem viedtālruņiem.

Lasiet arī

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Pasaule NATO kiberaizsardzības mācībās Igaunijā uzvar Latvija

Šonedēļ Igaunijā notikušajās NATO kiberaizsardzības mācības "Locked Shields 2024" uzvarējusi Latvija kopā ar NATO vienību komandu, paziņoja alianses Apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (CCDCOE).

Sabiedrība Miris kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs Alfreds Čepānis

80 gadu vecumā mūžībā devies kādreizējais Saeimas priekšsēdētājs, 5. un 6.Saeimas deputāts Alfreds Čepānis, informē parlamentā.