95.benzīna cena samazinājusies līdz pirmskara līmenim

Ekonomika
VS.LV 12:24, 27.03.2023 0

Latvijā degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājusies līdz līmenim, kāds bija pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā pērn februārī, liecina aģentūras LETA novērojumi.

 
Foto: LETA

Savukārt dīzeļdegvielas cena pirmdien ir zemākā pēdējā gada laikā, bet vēl nedaudz virs pirms kara līmeņa.

Pirmdien 95.markas benzīna cena "Neste Latvija" automātiskajās degvielas uzpildes stacijās ir 1,537 eiro par litru, "Circle K" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās - 1,554 eiro par litru, "Kool" degvielas uzpildes stacijās - 1,607 eiro par litru, bet "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās - 1,637 eiro par litru.

Pērn 23.februārī, dienu pirms Krievijas iebrukuma Ukrainā, 95.markas benzīna cena "Neste Latvija" degvielas uzpildes stacijās bija 1,567 eiro par litru, "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās - 1,594 eiro par litru, "Kool" degvielas uzpildes stacijās - 1,605 eiro par litru, bet "Circle K" degvielas uzpildes stacijās - 1,614 eiro par litru.

Dīzeļdegvielas cena "Neste Latvija" automātiskajās degvielas uzpildes stacijās pirmdien ir 1,517 eiro par litru, "Circle K" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās - 1,534 eiro par litru, "Kool" degvielas uzpildes stacijās - 1,577 eiro par litru, bet "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās - 1,607 eiro par litru.

Pērn 23.februārī dīzeļdegviela "Neste Latvija" degvielas uzpildes stacijās maksāja 1,427 eiro par litru, "Virši-A" degvielas uzpildes stacijās - 1,464 eiro par litru, "Kool" degvielas uzpildes stacijās - 1,467 eiro par litru, bet "Circle K" degvielas uzpildes stacijās - 1,484 eiro par litru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Ekonomika Šogad Rīgas ostā plānoti 67 kruīza kuģu ienācieni

Šī gada kruīza sezonā Rīgas ostā patlaban pieteikti 67 kruīza kuģu ienācieni, kas ir par piecām vizītēm vairāk nekā pērn, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Ekonomika Valainis: Latvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā

atvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).

Lasiet arī

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Pasaule Kijiva: Divi Vācijā nodurtie ukraiņi bija karavīri

Ukrainas Ārlietu ministrija apstiprinājusi, ka divi Ukrainas pilsoņi, kas sestdien tika nodurti Vācijā, bija Ukrainas karavīri, kas šajā valstī atradās rehabilitācijas kursa dēļ.

Sabiedrība Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda

Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.