• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Dinamo" šodien Rīgā cīnīsies par sešu zaudēto spēļu sērijas pārtraukšanu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 14:38, 28.01.2020


Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" šodien Rīgā cīnīsies par sešu zaudēto spēļu sērijas pārtraukšanu, tiekoties ar Novosibirskas "Sibir".



Spēle starp abām vienībām paredzēta plkst.19.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam TV6.

Rīdzinieki pirms pārtraukuma piedzīvoja četrus zaudējumus pēc kārtas, punktu gūstot tikai par zaudējumu pēcspēles metienos pret Čerepovecas "Severstaļ", bet trijās atlikušajās cīņās zaudējot ar kopējo vārtu starpību 0:15. pēc pārtraukuma katrā no divām mājas spēlēm izdevies tikt pie punkta par neizšķirtu pēc 60 mača minūtēm, tomēr uzvarēt nav izdevies, un zaudējumu sērija sasniegusi sešas neveiksmes. Pēdējā mačā ar 1:2 pēcspēles metienos tika zaudēts Vladivostokas "Admiral".

Šoreiz triju mājas spēļu sērijā pretī nāks visspēcīgākais pretinieks, kas šobrīd Austrumu konferencē ar 59 punktiem 51 cīņā ieņem piekto vietu. Tikmēr rīdzinieki ar 34 punktiem 50 spēlēs ir priekšpēdējā vietā līgā. Pirmais astotnieks Rietumos ir 22 punktu attālumā, un jau šodien "Dinamo" var oficiāli atvadīties no tikšanas Gagarina kausa izcīņā šosezon.

Arī "Sibir" pēdējos divos mačos viesos ir zaudējusi, ar 3:6 piekāpjoties Ņižņekamskas "Ņeftehimik" un ar 0:3 - Maskavas CSKA. Tomēr pirms tam komandai bija sešu uzvaru sērija.

"Dinamo" šajā spēlē nevarēs palīdzēt Andris Džeriņš, kurš par pārkāpumu pret tiesnesi saņēma divu spēļu diskvalifikāciju, kā rezultātā viņš nepiedalīsies arī duelī pret Novosibirskas "Sibirj". Savukārt traumas dēļ sezona priekšlaicīgi noslēgusies aizsargam Kristapam Zīlem.

Abas komandas KHL čempionātā līdz šim tikušās 24 reizes, rīdziniekiem uzvaru svinot astoņās reizēs, no tām divreiz svinot panākumu pēc pēcspēles metieniem.

Šosezon abas vienības laukumā vēl nav tikušās.

Nākamais mačs rīdziniekiem divu izbraukuma spēļu sērijas ietvaros paredzēts 30.janvārī pret Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" iepriekšējā sezonā līdz pat regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./14.gada sezonā.

Otro sezonu pēc kārtas regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Sports Karloss Sainss svin uzvaru Austrālijas «Grand Prix»

"Ferrari" pilots Karloss Sainss svētdien izcīnīja pirmo vietu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta trešajā posmā - Austrālijas "Grand Prix".

Lasiet arī

Kriminālziņas ASV tiesa izvirzījusi apsūdzību Latvijas pilsonim

ASV zvērināto tiesa izvirzījusi apsūdzību Latvijas pilsonim par sarežģītu avionikas iekārtu pārdošanu Krievijas uzņēmumiem, pārkāpjot ASV eksporta likumus, paziņojusi ASV Tieslietu ministrija.

Ekonomika SM piedāvā piecus virzienus Latvijas ostu pārorientēšanai no Krievijas

Satiksmes ministrija (SM) ceturtdien Latvijas Ostu, tranzīta un loģistikas padomes sēdē piedāvāja piecus prioritāros virzienus Latvijas ostu un loģistikas nozares pārorientēšanai no Krievijas un Baltkrievijas, ceturtdien pēc sēdes aģentūrai LETA norādīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Sabiedrība Lielajā piektdienā Latvijā gaidāms lietus

Lielajā piektdienā Latvijā gaidāms lietus, vairāk nokrišņu būs naktī un priekšpusdienā, kad vietām līs stipri, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Par vectēva noslepkavošanu mazdēlam piespriež 18 gadu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa jaunam vīrietim par vectēva noslepkavošanu piespriedusi 18 gadu cietumsodu.