Piektdienas rītā Latvijā lietusgāzes un siltums līdz +13 grādiem

Sabiedrība
LETA 05:45, 23.10.2020 0

Rīga, 23.okt., LETA. Agrā piektdienas rītā Kurzemē un Rietumzemgalē ir lietus, tai skaitā lietusgāzes, kas virzās tālāk uz austrumiem, liecina meteoroloģiskā informācija. Līdz plkst.12 visā valstī spēkā Latvijas Vides, ...


Rīga, 23.okt., LETA. Agrā piektdienas rītā Kurzemē un Rietumzemgalē ir lietus, tai skaitā lietusgāzes, kas virzās tālāk uz austrumiem, liecina meteoroloģiskā informācija. Līdz plkst.12 visā valstī spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dzeltenais brīdinājums par iespējamu pērkona negaisu ar stiprām lietusgāzēm. Pūš mērens dienvidrietumu vējš, piekrastē brāzmās līdz 15 metriem sekundē. Ceturtdien daudzviet Kurzemē, kā arī Cēsu pusē un Salacgrīvas ostā vēja ātrums brāzmās sasniedza 20-21 metru sekundē, Kurzemes rietumkrastā bija brāzmas līdz 23 metriem sekundē. Gaisa temperatūra +10..+13 grādi. Debesis pārsvarā apmākušās. Rīgai no dienvidrietumiem tuvojas lietus, gaisa temperatūra +11..+12 grādi, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš ar ātrumu četri metri sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +11,8 grādiem Alūksnē līdz +14,7 grādiem Rucavā. Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 22.oktobrī bija +25..+27 grādi daudzviet Vidusjūras reģionā, bet Kiprā +32 grādi. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -16 grādi Zviedrijas un Krievijas ziemeļos.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas

Labklājības ministrija (LM) rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas no valsts pamatbudžeta, paredz ministrijas izstrādātie priekšlikumi, kurus otrdien, 7.maijā, skatīs valdība.

Sabiedrība Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā

Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Lasiet arī

Pasaule Makrons aicina Sji Dzjiņpinu cieši sadarboties ar Eiropu

Francijas prezidents Emanuels Makrons pirmdien aicināja Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu cieši sadarboties ar Eiropu saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā un pieņemt godīgus globālās tirdzniecības noteikumus.

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Interesanti fakti Iedzīvotāji Latvijā optimistiskāki par dzīves līmeņa uzlabošanos nekā ES vidēji

Latvijā 34% iedzīvotāju cer, ka nākamo piecu gadu laikā to dzīves līmenis paaugstināsies, kamēr Eiropas Savienībā (ES) uz dzīves līmeņa pieaugumu cer vidēji 15%, liecina jaunākā "Eirobarometra" aptauja.

Pasaule ISW: Krievija pulcē grupējumu Harkivas virzienam

Krievija turpina veidot savu ziemeļu grupējumu, kas varētu atkal uzbrukt Ukrainas ziemeļaustrumiem, tostarp Harkivai, tomēr Krievijai pagaidām nav spēku pilsētas sagrābšanai, uzskata ASV Kara studiju institūta (ISW) pētnieki.