Fonā notiekošas sarunas dēļ valdībai nācies uz mirkli pārtraukt sēdi

Sabiedrība
LETA 15:11, 11.08.2020 0

Fonā notiekošas sarunas dēļ valdībai uz mirkli otrdien nācās pārtraukt valdības sēdi, novēroja aģentūra LETA.

 

Valdības sēde otrdien notiek attālināti, katram ministram un citiem klātesošajiem sēdei pieslēdzoties no sev vēlamās vietas. Video translācija netiek nodrošināta.

Kādā brīdī otrdienas sēdē paralēli valdības pārstāvju sarunām fonā bija dzirdama cita diskusija. Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) vairākkārt aicināja visus pārbaudīt, vai kādam nav palicis ieslēgts mikrofons, tomēr saruna turpinājās.

Kariņš lūdza administratīvā personāla palīdzību, lai identificētu, kuram palicis ieslēgts mikrofons, tomēr viņiem to neizdevās noskaidrot.

Galu galā premjers lūdza visiem iziet no sistēmas, kurā notiek attālinātā Ministru kabineta sēde un ienākt tajā pār jaunam. Pēc tam fonā notiekošā saruna vairs nebija dzirdama. Tagad sēde turpinās bez traucējumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Viens no saspīlējuma iemesliem sabiedrībā ir sociālās atmiņas jautājumi

Viens no galvenajiem saspīlējuma iemesliem Latvijas sabiedrībā ir vairāki sociālās atmiņas jautājumi, piemēram, par Otro pasaules karu un padomju okupāciju, norādīts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotajā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas

Labklājības ministrija (LM) rosina ieviest papildu atbalstu pie daudzbērnu vecāku vecuma pensijas no valsts pamatbudžeta, paredz ministrijas izstrādātie priekšlikumi, kurus otrdien, 7.maijā, skatīs valdība.

Sabiedrība Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā

Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Lasiet arī

Pasaule Bijušais Berluskoni līdzgaitnieks: Putins medību laikā izgrieza stirnas sirdi

Krievijas diktators Vladimirs Putins medībās nogalinājis divas stirnas, personīgi ar nazi izgriezis mirušā dzīvnieka sirdi un piedāvājis to apēst ilggadējam Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni, intervijā Itālijas laikrakstam "Corriere della Sera" pavēstīja bijušais Itālijas Senāta loceklis Fabricio Čičito.

Pasaule Makrons aicina Sji Dzjiņpinu cieši sadarboties ar Eiropu

Francijas prezidents Emanuels Makrons pirmdien aicināja Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpinu cieši sadarboties ar Eiropu saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā un pieņemt godīgus globālās tirdzniecības noteikumus.

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Interesanti fakti Iedzīvotāji Latvijā optimistiskāki par dzīves līmeņa uzlabošanos nekā ES vidēji

Latvijā 34% iedzīvotāju cer, ka nākamo piecu gadu laikā to dzīves līmenis paaugstināsies, kamēr Eiropas Savienībā (ES) uz dzīves līmeņa pieaugumu cer vidēji 15%, liecina jaunākā "Eirobarometra" aptauja.