Izraēla veic uzlidojumu Hamās komandcentram Gazas joslā

Pasaule
LETA 08:37, 07.10.2024 0

Izraēliešu aviācija veikusi uzlidojumu palestīniešu teroristiskā grupējuma "Hamās" komandcentram Gazas joslā, pirmdienas rītā pavēstījusi Izraēlas armija.

 

Teroristu komandcentrs bija izvietots slimnīcas ēkā Deirelbelehas apkārtnē Gazas joslas vidienē.

Iepriekš šajā apkārtnē tika doti triecieni "Hamās" komandcentriem, kas bija izvietoti kādā bijušās skolas ēkā un kādā bijušā mošejā.

Izraēla uzsvērusi, ka veikti dažādi pasākumi, lai pirms uzlidojuma samazinātu apdraudējumu civilpersonām.

Izraēlas armija norādīja, ka tas ir kārtējais piemērs, kas demonstrē, kā "Hamās", pārkāpjot starptautiskās tiesības, regulāri ļaunprātīgi izmanto civilo infrastruktūru.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Laikraksts: Vācijas valdība šogad sagaida recesijas turpināšanos

Vācijas valdība ir samazinājusi savas ekonomikas prognozes un lēš, ka šogad otro gadu pēc kārtas Eiropas lielākajā ekonomikā gaidāma recesija, vēstīja Vācijas laikraksts "Sueddeutsche".

Pasaule Rinkēvičs aicina strādāt pie ilgstoša miera panākšanas Gazas joslā

Gadu pēc teroristiskā grupējuma "Hamās" uzbrukuma Izraēlai Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs aicina strādāt pie ilgstoša miera panākšanas reģionā.

Pasaule Feodosijā pēc lidrobotu uzbrukuma deg naftas bāze

Naktī uz pirmdienu Feodosijā, Krievijas okupētajā Krimas pussalā, pēc lidrobotu uzbrukuma aizdegusies naftas bāze, ziņo okupācijas administrācijas amatpersonas.

Pasaule Pasaulē notiek Izraēlas un palestīniešu atbalsta demonstrācijas

Svētdien, 7.oktobra slaktiņa gadadienas priekšvakarā, visā pasaulē ielās izgājuši gan Izraēlas, gan palestīniešu atbalstītāji.

Lasiet arī

Pasaule «Politico»: ASV un Izraēla spriež par triecieniem Irānas objektiem

ASV un Izraēla pašlaik aktīvi apspriež soļus, ko spert, reaģējot uz Irānas uzbrukumiem Izraēlas teritorijai, un tie varētu ietvert triecienus Irānas objektiem Sīrijā un Jemenā, vēsta tīmekļa izdevums "Politico", atsaucoties uz Savienoto Valstu administrācijas pārstāvjiem.

Pasaule Irāna uz Izraēlu raidījusi 200 raķetes

Irāna iepriekšējās dienas vakarā izšāvusi uz Izraēlu 200 raķetes, trešdien pavēstījusi teokrātiskā režīma kontrolētā valsts televīzija.

Pasaule Izraēlas armija sākusi «mērķētus sauszemes reidus» Libānas dienvidos

Izraēlas armija otrdien paziņoja, ka ir sākusi "mērķētus sauszemes reidus" Libānas dienvidu ciemos.

Pasaule Izraēlas uzlidojumā «Hizbollah» štāba mītnei nogalināts arī Irānas ģenerālis

Izraēlas gaisa uzlidojumā Libānas šiītu grupējuma "Hizbollah" štāba mītnei, kurā piektdien tika likvidēts grupējuma līderis Hasans Nasralla, nogalināts arī Irānas Revolucionārās gvardes ģenerālis Abass Nilforušans, ziņo Irānas mediji.