Krievijas raķetes triecienā Kramatorskā nogalināti trīs cilvēki

Pasaule
LETA 06:47, 02.02.2023 0

Krievijas okupantu izšauta raķete trešdien trāpīja dzīvojamā namā Doneckas apgabala Kramatorskas pilsētas centrā, nogalinot vismaz trīs cilvēkus un ievainojot 21, paziņoja Ukrainas Valsts ārkārtas situāciju dienests.

 
Foto: Facebook

Raķetes triecienā tika sagrauti četrstāvu dzīvojamā nama visi stāvi vienas kāpņutelpas robežās un aizdegās pie nama novietotie automobiļi.

Valsts ārkārtas situāciju dienests ceturtdienas rītā informēja informēja, ka gruvešos līdz šim ir atrasti trīs līķi, bet divi cilvēki ir izglābti. Traumas guvis 21 cilvēks, no kuriem astoņi ir hospitalizēti.

Aizdegušies automobiļi tika nodzēsti.

Glābšanas darbos notikuma vietā ir iesaistīti 145 cilvēki un 17 tehnikas vienības no Valsts ārkārtas situāciju dienesta, Ukrainas Bruņotajiem spēkiem, Nacionālās policijas un komunālajiem dienestiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Andora nosaka katalāņu valodas zināšanu prasību tur dzīvojošiem ārzemniekiem

Nelielā Pireneju valsts Andora ceturtdien pieņēma likumu, kas nosaka valstī dzīvojošajiem ārzemniekiem prasību zināt katalāņu valodu vismaz minimālā līmenī.

Pasaule Zelenskis aicina investēt Ukrainas aizsardzibas rūpniecībā

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien savā vakara videouzrunā paziņoja, ka vēlas Ukrainas aizsardzības rūpniecības paplašināšanu ar Rietumu investīciju palīdzību.

Pasaule Makrons: «Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt»

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Pasaule Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

Lasiet arī

Pasaule Avoti: Pirmā ASV palīdzības partija Ukrainai būs vienu miljardu dolāru liela

Pirmā ASV palīdzības partija Ukrainai pēc vērienīgās militārās palīdzības apstiprināšanas būs vienu miljardu dolāru liela, ziņo aģentūra "Reuters", atsaucoties uz diviem anonīmiem avotiem.

Pasaule Zelenskis: Trieciens Harkivas TV tornim bija iebiedēšana

Krievijas raķetes trieciens Harkivas televīzijas tornim bija nepārprotama iebiedēšana, paziņoja Ukrainas prezidents Volodomirs Zelenskis.

Pasaule Braže: Ukrainai veltītā palīdzība nedrīkst mazināties

Ukrainai veltītā palīdzība nedrīkst mazināties, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže, pirmdien piedaloties Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomē Luksemburgā.

Pasaule Ukrainas izlūkdienesta vadītājs prognozē grūtus laikus, bet ne Armagedonu

Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieks Kirillo Budanovs intervijā BBC Ukrainas dienestam prognozēja sarežģītu situāciju valstī maija vidū un jūnija sākumā.