• Georgs,
  • Jurģis,
  • Juris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Trokšņainas seksa ballītes atbaida retus putnus

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 11:44, 23.03.2023


Svingeru ballīšu klubs “Pool Shed” satraucis Apvienotās Karalistes dabas aizstāvjus.


Ilustratīvs foto.

Dabas aizsardzības speciālisti sūdzas, ka trokšņainās svingeru ballītes satrauc putnus, kas ligzdo “Frampton Marsh” dabas parkā Apvienotajā Karalistē, ziņo The Lincolnite.

Nobažījušies pilsoņi vēlas panākt, lai klubam “Pool Shed” tiktu atņemta alkohola tirdzniecības licence. Viņi pat devās pie varas iestādēm un teica, ka parks nav īstā vieta seksa ballītēm, kas tur tiek rīkotas. Pēc viņu domām, skaļā mūzika un erotiskie kliedzieni no džakuzi naktīs atbaidījuši retos putnus, kas tur mīt.

“Pool Shed” tiek uzskatīta par populāru svingeru ballīšu norises vietu, kas piesaista pārus vecumā no 40 līdz 50 gadiem. To vienlaicīgi var apmeklēt vairāk nekā 200 cilvēku, un jautrība parasti turpinās līdz vēlai naktij.

Kluba īpašnieks Nīls Raits 2009. gadā ieguva licenci alkohola tirdzniecībai un apgalvo, ka klubam nekad nav bijušas problēmas. Viņš sacīja, ka pašvaldība un policija pārbaudīja iestādi un bija apmierināti ar redzēto.

“Mums ir pieaugušo ballītes, bet mēs nevienam nepiedāvājam seksu. Mēs vienkārši nodrošinām cilvēkiem mierīgu un drošu satikšanās vietu. Man nav nepieciešama licence, lai cilvēki atpūšoties nodarbotos ar seksu. Tiek apgalvots, ka “Pool Shed” ir svingeru klubs, bet tā nav patiesība. Cilvēki īrē telpas socializācijai, tas arī viss. Ir džakuzi, biljards un deju zāle. Jā, mums ir alkohola tirdzniecības licence,” saka Raits.

Kluba īpašnieks pauž pārliecību, ka sūdzības sniedz cilvēki, kuri dzīvo tuvējā Framptonas ciematā. Viņaprāt, kaimiņus nemaz neuztrauc reto putnu labsajūta. Viņiem vienkārši nepatīk klubs, un tāpēc tiek meklēts jelkāds iemesls, lai kaitētu “Pool Shed”.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Latvijā 31% iedzīvotāju vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties uz ārzemēm

Gandrīz katrs trešais Latvijas iedzīvotājs jeb 31% vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties ceļojumā uz ārzemēm, bet katrs piektais ceļos pa Latviju, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veikto aptauju.

Interesanti fakti Lesbiešu pārim neizdodas panākt laulības ierakstīšanu Fizisko personu reģistrā

Pirmās instances tiesa ir noraidījusi kāda lesbiešu pāra prasību atcelt Latvijā pieņemto lēmumu, ar kuru pārim atteikts Latvijas Fizisko personu reģistrā fiksēt ziņas par Dānijā noslēgtu laulību, liecina publiski pieejamais spriedums.

Interesanti fakti Sestdien Jūrmalciems gaida ciemiņus (+VIDEO)

Kurzemes piekraste parādīsies visā savā pavasara krāšņumā.

Interesanti fakti Pirmās Latvijas zemenes varētu būt maija otrajā pusē

Pirmās Latvijas zemenes varētu būt maija otrajā pusē, pauda aptaujātie zemeņu audzētāji.

Lasiet arī

Pasaule Malaizijā divu militāro helikopteru sadursmē desmit bojāgājušie (+VIDEO)

Malaizijā otrdien divu militāro helikopteru sadursmē gājuši bojā visi desmit cilvēki, kas tajos atradās, paziņoja amatpersonas.

Ekonomika «SmartLynx» no maija vairs nepiedāvās čarterlidojumus no Baltijas valstīm

Latvijā bāzētā aviokompānija SIA "SmartLynx Airlines" no šā gada 1.maija vairs nepiedāvās čarterlidojumus no Baltijas valstīm, intervijā aģentūrai LETA sacīja "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Edvins Demeņus.

Sabiedrība Latvijas Jūras spēki uzkrāj pieredzi operācijās pret teroristiem (+VIDEO)

Pēc Ministru kabineta apstiprinājuma par lēmumprojekta pieņemšanu lems Saeima.

Kultūra Īrijas mākslinieki aicina boikotēt Eirovīziju Izraēlas dalības dēļ

Vairāki simti Īrijas mākslinieku pirmdien aicināja šīs valsts pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā būt "vēstures pareizajā pusē" un boikotēt šo konkursu tāpēc, ka tajā piedalās Izraēla.