• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pakalpojumu nozarē lielākais apgrozījums atkritumu apsaimniekotājiem

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 08:00, 12.12.2021


Pakalpojumu nozares līderi pēc apgrozījuma 2020.gadā bija uzņēmumi, kas nodarbojas ar metāllūžņu un atkritumu apsaimniekošanu, liecina SIA "Firmas.lv" un aģentūras LETA veidotais "Latvijas biznesa gada pārskats 2021".


Foto: LETA

Pakalpojumu nozares "Top 10" līderis pēc apgrozījuma jau vairākus gadus ir metāllūžņu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Tolmets", kura apgrozījums 2020.gadā bija 187,642 miljoni eiro.

Otrajā vietā ir vides pakalpojumu uzņēmums SIA "Clean R" ar 41,028 miljonu eiro apgrozījumu, bet trešajā vietā - metāllūžņu apsaimniekotājs SIA "Metalekspo", kura apgrozījums bija 40,282 miljoni eiro.

Seko metāllūžņu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Akron Baltic" ar 37,941 miljona eiro apgrozījumu, otrreizējo izejvielu pārstrādātājs AS "PET Baltija" ar 35,718 miljonu eiro apgrozījumu, bet sestajā vietā bija metāllūžņu apsaimniekotājs SIA "Cronimet Latvia" ar 28,058 miljonu eiro apgrozījumu.

Pēc apgrozījuma lielāko uzņēmumu sarakstu noslēdz atkritumu uzglabāšanas pakalpojumu sniedzējs SIA "Getliņi Eko" ar 27,48 miljonu eiro apgrozījumu, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Eco Baltia vide" ar 24,092 miljonu eiro apgrozījumu, metāllūžņu apsaimniekotājs SIA "Sanekss metāls" ar 23,947 miljoniem eiro un apsardzes kompānija AS "G4S Latvia" ar 17,843 miljonu eiro apgrozījumu.

"Latvijas biznesa gada pārskata" kārtējā izlaidumā iekļautas veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas un prognozes, kā arī padziļināts biznesa vides apskats un detalizēti nozaru uzņēmumu saraksti.

Covid-19 dēļ šogad gada pārskatus par 2020.gadu drīkstēja iesniegt ilgākā laika periodā nekā ierasts, tādēļ arī apkopojumu bija iespējams veikt vēlāk nekā iepriekšējos gados.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika SM piedāvā piecus virzienus Latvijas ostu pārorientēšanai no Krievijas

Satiksmes ministrija (SM) ceturtdien Latvijas Ostu, tranzīta un loģistikas padomes sēdē piedāvāja piecus prioritāros virzienus Latvijas ostu un loģistikas nozares pārorientēšanai no Krievijas un Baltkrievijas, ceturtdien pēc sēdes aģentūrai LETA norādīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).

Ekonomika Lietuvas uzņēmums prasīs Rīgas domei atlīdzināt zaudējumus

Lietuvas nekustamo īpašumu attīstītājs "Sirin Development" prasīs Rīgas domei atlīdzināt zaudējumus, kas radīti, atceļot 22 zemesgabalu pie lidostas izsoli, pavēstīja "Sirin Development" valdes loceklis Laurīns Kuzavs.

Ekonomika Valsts rīko izsoli namīpašumam Vecrīgā. Cik tas maksā?

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) rīkos izsoli nekustamajam īpašumam Vecrīgā, Mazajā Monētu ielā 2.

Ekonomika KEM atbalstīja elektromobiļu dienas Latvijā (+VIDEO)

Pieaug modeļu daudzveidība cenu kategorijā ap 20 000 – 25 000 eiro.

Lasiet arī

Ekonomika Aptauja: Latvijas uzņēmēji ir apņēmušies atkritumu apsaimniekošanā (+VIDEO)

Ir jāveicina tieši mazo un vidējo uzņēmumu izpratne par ilgtspējas nozīmi biznesā, pauž eksperts.

Sabiedrība Aptauja: Latvijā atkritumus nešķiro 11% iedzīvotāju

Latvijā atkritumus nešķiro 11% iedzīvotāju, liecina vides apsaimniekošanas kompānijas SIA "ZAAO" un "Norstat Latvija" veiktā aptauja.

Sabiedrība No maija mainīsies atkritumu apsaimniekošanas maksa Liepājā

No maija mainīsies atkritumu apsaimniekošanas maksa Liepājā, ziņo pašvaldība.

Sabiedrība Siltumenerģijā pārstrādās vairāk nekā 16 000 izvesto svētku eglīšu

Atkritumu apsaimniekotājs "CleanR" siltumenerģijā pārstrādās vairāk nekā 16 000 izvesto svētku eglīšu, pauda uzņēmuma sadzīves atkritumu apsaimniekošanas departamenta vadītāja Liene Rumpane.